Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vriendelijke en snelle bediening.”
Beoordeling van Minckelers

Minckelers
Geclassificeerd als nr. 71 van 449 Restaurants in Maastricht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 11 US$ - 27 US$
Keukens: Europees
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke en snelle bediening.
Prima eten. Netjes opgemaakt op het bord. Werd ook redelijk snel geserveerd

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank A8139SSmandyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (295)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 295 beoordelingen

5 februari 2020 beoordeeld

Zonder vooraf te reserveren heerlijk en carte met kleinzoon gegeten. Vooral de streekgerechten en m.n. Luikse Ballen is een aanbeveling en genot. Ook voor de kleintjes is een reuze kinder maaltijd afgestemd naar behoefte geen enkel probleem. De prijs/kwalitieit wat men hier krijgt voorgeschoteld is perfect en kan menig restaurant in Maastricht iets van opsteken. Chapeau ook voor keuken en bedienend personeel.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 327jama
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Minckelers is een geweldige plek voor de lunch. Uitermate ruim belegde broodjes, vriendelijk personeel en comfortabele plaatsen.
Wanneer we in Maastricht zijn dan gaan we hier graag naartoe voor een fijne lunch.

Ook prima geschikt voor kleine kinderen.

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank Marcel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig en vriendelijk.
We komen hier graag . Prijs qualiteit is goed . Het eten is lekker en voldoende

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank mjewpm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Terwijl de buurman moest vragen om een biertje word bij ons het hoofdgerecht geserveerd terwijl we ook een voorafje hadden besteld.
Er gaat hier erg veel fout, wij zaten met lege glazen en wouden nog best wat drinken, het was er namelijk erg warm op zolder.

Ik zou hier niet meer heen gaan.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank heezen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Minckelers bekeken, bekeken ook

 

In Minckelers geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding