Doorn2024reis
Sint-Michielsgestel, Nederland

Fijn hotel voor prima prijs

Beoordeling van Designhotel Maastricht
5,0 van 5 bollen2 weken geleden beoordeeld
Prima hotel. Fijne ontvangst, leuk ingerichte kamer, heerlijk ontbijt, tegenover station. En onze fiets mocht op binnenplaats. Aanrader!
Reistype: Bezocht met vrienden
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 2 weken geleden
Beste,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf, de leuke inrichting van de kamer, en ons heerlijke ontbijt. Fijn dat u ook tevreden was over de veilige plek voor uw fiets.

We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst weer te verwelkomen!

1.3 km van Designhotel Maastricht
1.0 km van Designhotel Maastricht
0.6 km van Designhotel Maastricht
Meer hotels in Maastricht bekijken
2 weken geleden beoordeeld

Schone kamer, uitstekend en uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Gewoon luxe overnachten. Centrum op loopafstand.

Datum van verblijf: september 2024
Eden Designhotel, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Beste Arjan,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van een schone kamer, ons uitgebreide ontbijt en de vriendelijkheid van ons personeel. Het is fantastisch dat u ook de centrale ligging heeft kunnen waarderen.

We hopen u snel weer te verwelkomen voor een luxe verblijf!

2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, kamers zijn schoon en netjes.
De locatie van het hotel is top, je loopt zo het centrum in. De ligging is ook vlakbij het station. Ben je met de auto dan is het makkelijk vlakbij parkeren in de parkeergarage bij het station.

Datum van verblijf: oktober 2023

Beste,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze vriendelijke personeel en de netheid van de kamers waardeert. Het doet ons plezier dat u de locatie en de nabijheid van het centrum en het station zo goed vond.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

3 weken geleden beoordeeld

Functioneel, anders dan wat de naam zou doen denken maar schoon en voldoet aan hotel kern functie namelijk slapen in schoon bed, schoon wc douche en restaurant

Beste,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat u uw verblijf functioneel en schoon vond, en dat het hotel voldeed aan uw basisbehoeften. Uw feedback is waardevol voor ons, en we streven ernaar om een comfortabele ervaring te bieden aan al onze gasten.

We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen!

3 weken geleden beoordeeld

Het is een goed en betaalbaar hotel, dichtbij het station en de binnenstad gelegen. Vriendelijk en behulpzaam personeel wat graag meewerkt aan een verrassing ivm een verjaardag

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u ons hotel als goed en betaalbaar heeft ervaren en dat onze locatie u beviel. Het is fijn dat ons personeel heeft kunnen bijdragen aan een verjaardag verrassing; we doen altijd ons best om zulke speciale momenten te ondersteunen.

We hopen u in de toekomst weer te verwelkomen!

3 weken geleden beoordeeld

ik zou niet terugkeren en niet adviseren om naar een van de hotels toe te gaan. 1 keer in de drie dagen worden de hotelkamer schoongemaakt. een doekje door de hotel kamer en bed opmaken heeft niks te maken met een beter milieu

Datum van verblijf: september 2024
Eden Designhotel, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste Kay,

Dank je wel voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat de schoonmaakfrequentie tijdens je verblijf niet naar verwachting was. We begrijpen dat dit een belangrijk onderdeel is van een comfortabele hotelervaring. Onze huidige schoonmaakbeleid is gericht op duurzaamheid, maar we begrijpen dat dit niet altijd aansluit bij de wensen van onze gasten.

We nemen je opmerkingen ter harte en zullen deze meenemen in onze evaluaties, om zowel het comfort van onze gasten als onze inspanningen voor het milieu in balans te houden.