astrid l

Fijn hotel!

Beoordeling van Designhotel Maastricht
5,0 van 5 bollen5 aug 2024 beoordeeld
Hotel ligt op een super locatie. De kamer was erg schoon en de bedden lagen heerlijk. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker.
Datum van verblijf: augustus 2024
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 7 aug 2024
Beste Astrid,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u de locatie van ons hotel waardeerde en dat de kamer, bedden en het ontbijt aan uw verwachtingen voldeden. We doen ons best om alles zo schoon en comfortabel mogelijk te maken, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd werd. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

3.7 km van Designhotel Maastricht
Exterior
1.0 km van Designhotel Maastricht
Meer hotels in Maastricht bekijken
Beoordeeld op 3 augustus 2024

Had meer verwacht van een design hotel, vensters konden niet volledig gesloten worden… waardoor veel lawaai van buiten, ontbijt beperkte keuze, weinig sfeer in hotel

Datum van verblijf: juli 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2024

Beste Tine,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het designhotel niet aan je verwachtingen voldeed, vooral wat betreft de vensters, het ontbijt, en de sfeer. We zullen je opmerkingen gebruiken om verbeteringen aan te brengen. We hopen je bij een volgend bezoek een meer bevredigende ervaring te kunnen bieden.

Beoordeeld op 2 augustus 2024

Mooie kamer, vriendelijke mensen, makkelijk toegang tot het hotel en de kamer met een digitale sleutel.

Datum van verblijf: augustus 2024

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de kamer mooi vond, het personeel vriendelijk was, en de digitale sleutel handig was. We hopen je snel weer te verwelkomen!

Beoordeeld op 1 augustus 2024

Perfect en heerlijk ontbijt. Goede locatie. Grappig dat je de receptie in principe niet nodig hebt en de sleutels “digitaal” zijn. Leuk detail.

Beste Saskia,

Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je het ontbijt en de locatie waarderde. Het is fijn om te horen dat je het digitale sleutelconcept een leuk detail vond. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 28 juli 2024

Prima stadshotel! Het is een wat ouder gebouw, waardoor alle kamers verschillend zijn. Ontbijt is voldoende. Ze hebben gekookte eieren of scrambled eggs.

Datum van verblijf: juli 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2024

Beste Irene,

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je het een prima stadshotel vindt en tevreden bent over het ontbijt. We waarderen je feedback en hopen je bij een volgend bezoek weer te verwelkomen!

Beoordeeld op 26 juli 2024

Super lokatie, dichtbij station en centrum, vriendelijke behulpzame personeel, prima kamers met heerlijke airco. Goede bedden. Wij hadden een NS combi gedaan voor een hele leuke prijs. Je kunt je koffer al stallen voor en na het in- en uitchecken. Wij komen zekers eens terug.

Datum van verblijf: juli 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2024

Beste,

Bedankt voor je enthousiaste feedback! We zijn blij dat je genoten hebt van de locatie, het vriendelijke personeel, de kamers en de bedden. Het is geweldig om te horen dat je de NS combi deal waardeerde en dat je je koffer hebt kunnen stallen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen!