Yolande M

Prima hotel op loopafstand van het station en van het centrum. Een goed verblijf.

Beoordeling van Designhotel Maastricht
4,0 van 5 bollen17 jul 2024 beoordeeld
Hotel ligt vlakbij het station. Prima receptie, rolstoelvriendelijk entree aan de zijkant. De kamer had alles wat nodig was, een goed, ruim bed, koffie- en theezet faciliteit. De badkamer was schoon en had alles wat nodig was. Het ontbijtbuffet bevond zich in een soort zitkuil achter de receptie op de begane grond. Was een prima ontbijt en het personeel was vriendelijk. Op loopafstand bevindt zich het centrum van Maastricht.
Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Bezocht alleen
Gereageerd 21 jul 2024
Beste Yolande,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

We zijn blij te horen dat u tevreden was met uw verblijf bij ons. Het is fijn om te weten dat u de locatie nabij het station en de rolstoelvriendelijke entree heeft gewaardeerd. We zijn verheugd dat uw kamer aan uw behoeften voldeed en dat u het ruime bed en de koffie- en theezetfaciliteiten prettig vond.

Het doet ons goed te horen dat de badkamer schoon en goed uitgerust was en dat u genoten heeft van ons ontbijtbuffet. Uw complimenten over ons vriendelijke personeel worden zeer gewaardeerd.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog een aangenaam verblijf in het prachtige Maastricht.

1.3 km van Designhotel Maastricht
0.4 km van Designhotel Maastricht
1.5 km van Designhotel Maastricht
Meer hotels in Maastricht bekijken
Beoordeeld op 17 juli 2024

Prima hotel voor een paar daagjes Maastricht. Personeel is vriendelijk en de kamers zijn schoon. Ontbijt is vrij simpel. Het hotel lig op loopafstand van het centrum (10min). Parkeren bij qpark voor een vriendelijke prijs en is ook op 10 minuten loopafstand. Koffers kan je uitladen voor de deur.

Datum van verblijf: juli 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2024

Beste Wendy,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat u ons hotel een prima keuze vond voor uw verblijf in Maastricht. Het is fijn om te weten dat u tevreden was met onze vriendelijke medewerkers en de schone kamers.

Uw opmerkingen over het ontbijt en de parkeermogelijkheden zijn zeer gewaardeerd. We zijn blij dat u de locatie en de parkeermogelijkheden als gunstig heeft ervaren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog een aangenaam verblijf.

Beoordeeld op 6 juli 2024

Douche was klein en onhandig gemaakt. Bedden waren goed.
Locatie perfect. WiFi moest je elke keer inloggen niet handig.

Datum van verblijf: juni 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2024

Beste,

Bedankt voor uw feedback.

We waarderen uw opmerkingen over de comfortabele bedden en de gunstige locatie van ons hotel. Onze excuses voor de aspecten die niet aan uw verwachtingen voldeden, waaronder de keuze bij het ontbijt, het ontwerp van de douche en het inlogproces voor WiFi. Uw feedback is waardevol voor ons en zal ons helpen onze diensten te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 2 juli 2024

De service was uitstekend, gevraagd om kamer 331, met het grote ronde bad en bed. Tevens gevraagd om een wijnkoeler met ijs, champagne en gewone glazen. (Ivm een allergie van mijn vriendin kan ze bepaalde dingen niet drinken dus mochten we het zelf mee nemen)
2x extra handdoeken en tot 13:30 late uit check was geen probleem inclusief ontbijt op de kamer service allemaal kostenloos!!!
Ik en mijn vriendin konden elkaar precies een 1/2 jaar dus deze kamer was daarvoor perfect qua sfeer mede omdat de verlichting aan te passen was in diverse kleuren en in behoorlijke grote flatscreen had.
Ligging van het hotel is vlak bij het station dus ideaal als je met de trein komt, tevens nu de nieuwe Drielandentrein (soms LIMAX genoemd) je vanuit Maastricht rechtstreeks naar Luik of Aken reist)en een goede busverbinding naar alle mooie plekjes in Limburg.
Personeel is vriendelijk en tot alles bereid.
Ik kom hier zeker terug!

Datum van verblijf: juli 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2024

Beste Jeroen,

Wat geweldig om te lezen dat u en uw vriendin zo'n bijzondere tijd bij ons hebben gehad! We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het vieren van jullie 6 maanden samen. Het doet ons goed te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat de kamer perfect was voor deze gelegenheid.

Onze ligging vlakbij het station en de nieuwe Drielandentrein (LIMAX) biedt inderdaad een uitstekende verbinding naar Luik en Aken, en we zijn blij dat dit voor u ook een pluspunt was. Het is fijn om te weten dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam was, en dat u graag terugkomt.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en uw verblijf opnieuw speciaal te maken.

Beoordeeld op 1 juli 2024

Een zeer fijne en mooie kamer vlakbij het station. Je loopt vanaf het hotel zo het centrum in en dat is ideaal. Een aanrader voor iedereen die een weekendje weg wil of voor een langer verblijf.

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat de locatie van het hotel voor u ideaal was. Het is fijn om te weten dat u onze kamers prettig vindt en dat u ons aanbeveelt voor een weekendje weg of een langer verblijf.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 30 juni 2024

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Schone kamer,alleen ontbreken er een paar legplankjes bij de garderobekast die m.l. makkelijk zijn aan te brengen aan de andere kant van het hanggedeelte

Datum van verblijf: juni 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en waardevolle feedback!

We zijn blij te horen dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam was en dat u tevreden was met de netheid van de kamer. Uw suggestie om een paar legplankjes aan de garderobekast toe te voegen, is zeer gewaardeerd. We zullen dit zeker overwegen om het comfort voor onze gasten te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.