aadentrudy

Beoordeling van Designhotel Maastricht
4,0 van 5 bollen29 jun 2024 beoordeeld
Prima hotel. Wij reisden per trein en daarom dit hotel gekozen op loopafstand van station. Ook de reviews waren uitstekend.
4,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 1 jul 2024
Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

We zijn blij te horen dat u ons hotel gekozen heeft vanwege de gunstige ligging nabij het station en de uitstekende reviews. Het is geweldig om te weten dat uw verblijf aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

The Green Elephant Hostels entrance
0.4 km van Designhotel Maastricht
1.2 km van Designhotel Maastricht
Meer hotels in Maastricht bekijken
Beoordeeld op 24 juni 2024 via mobiele applicatie

Prachtig Hotel dicht bij het station en het centrum van Maastricht. Je loopt zo het centrum van Maastricht in. Mooi en netjes ingericht en een zeer ruime kamer en netjes. Het ontbijt was ook prima.
Een echte aanrader zo ook het parkeren bij Q-park via het Hotel.

Kamertip: Parkeren ( Q-parc) te reserveren via het Hotel.
Datum van verblijf: juni 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2024

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden over ons hotel!

We zijn blij te horen dat u onze rustige en mooie locatie, dicht bij het station en het centrum van Maastricht, waardeert. Het is fijn om te weten dat u de inrichting en de ruime, nette kamer op prijs stelt.

Uw complimenten over ons ontbijt en de parkeermogelijkheden bij Q-park via het hotel worden zeer gewaardeerd. Het is geweldig om te horen dat u ons hotel aanbeveelt.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even prettig verblijf.

Beoordeeld op 23 juni 2024

Het hotel zit op een goede locatie, dichtbij het station en het centrum is zo’n 10 minuutjes lopen. De kamer was niet heel groot, maar voldoende. Alles was schoon en netjes. Het personeel is vriendelijk en het ontbijtbuffet prima. Ze hebben er heerlijke zelfgemaakte jam.

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen!

We zijn blij te horen dat u onze centrale locatie, dichtbij het station en het centrum, waardeert. Het is fijn om te weten dat de kamer aan uw verwachtingen voldeed en dat alles schoon en netjes was.

Uw complimenten over ons vriendelijke personeel en het ontbijtbuffet worden zeer gewaardeerd. We zijn ook verheugd dat u genoten heeft van onze zelfgemaakte jam.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even prettig verblijf.

Beoordeeld op 23 juni 2024

Goed hotel !! Goeie locatie
Aardig en behulpzaam personeel
Hele nette kamer kortom hier komen we vast nog een keer terug

Beste,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden over ons hotel! We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van onze locatie, de nette kamer, en ons aardige en behulpzame personeel.

Het is geweldig om te weten dat u van plan bent om nog een keer terug te komen. We kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen en u wederom een aangenaam verblijf te bieden.

Beoordeeld op 21 juni 2024

Fijn verblijf gehad. Rustige schone kamer en vriendelijk personeel. Goed ontbijt en service. Gunstige ligging.

Datum van verblijf: juni 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2024

Beste Ine,

Bedankt voor uw positieve feedback!

Het verheugt ons te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad in ons hotel. We zijn blij dat u de kamer als rustig en schoon heeft ervaren en dat ons personeel vriendelijk was. Ook waarderen we het dat u tevreden was over het ontbijt en onze service, en dat u de gunstige ligging hebt opgemerkt.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo aangenaam verblijf!

Beoordeeld op 19 juni 2024

Prima hotel, vriendelijk personeel. Mooi ingerichte en ruime kamer. Lekker en goed ontbijt. Locatie van het hotel is top!

Datum van verblijf: juni 2024
Mildred Snackers, Guest Services / Front Office van Designhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het doet ons plezier te weten dat u tevreden was met de inrichting en ruimte van de kamer, evenals het ontbijt en de locatie van het hotel. We streven er altijd naar om onze gasten een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf te bieden, en uw complimenten aan ons personeel zullen zeker gewaardeerd worden.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!