Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tegenvaller!”
Beoordeling van Sashimi

Sashimi
Geclassificeerd als nr. 228 van 457 Restaurants in Maastricht
Keukens: Aziatisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
5 augustus 2020 beoordeeld

Na veel goede recensies op TripAdvisor besloten om hier te gaan eten. Het is echter een typisch all you can eat sushi restaurant waar je als het ware in een zaak terecht komt met haastige en ongezellige sfeer met matige sushi.. jammer.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank FerdiC18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (237)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 237 beoordelingen

4 juli 2020 beoordeeld

Geen1,5 meter
Langer dan 1 uur op de 1ste ronde moeten wachten.
Personeel niet echt vriendelijk.
Geen aanrader...

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Kees043
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vervelend is dat wat je krijgt vaak niet overeen komt met dat je besteld had. Zo komen er vaak dingen niet wat maakt dat je eigenlijk minder sushi hebt gehad dan je daadwerkelijk bestelde. Ook kan de kwaliteit van de sushi de laatste tijd wat beter.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank anouka301
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, prima sushi. Vond de crispy niet heel smaakvol en aan de gebakken banaan zat helaas ook geen smaak. Maar de rest vonden we erg lekker, prima prijzen.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank afkev2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima Restaurant! Zeer lekker en vers eten. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader voor de Sushi liefhebbers!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Nico-nicoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sashimi bekeken, bekeken ook

Maastricht, Limburg
Maastricht, Limburg
 

In Sashimi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding