Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Prachtig en erg bijzonder

Een heel bijzondere collectie van kunstnijverheid van de jezuïeten. alles in of op mergel in de ... meer lezen

Beoordeeld op 19 februari 2020
ProeverMaastricht
,
Maastricht, Nederland
Prachtige kalksteengroeve

Iets buiten Maastricht vlakbij Kanne ligt de Jezuïtenberg. Tijdens een tour die anderhalf uur duurt ... meer lezen

Beoordeeld op 4 oktober 2019
Bea M
,
Beilen, Nederland
Lees alle 4 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Maastricht
Hardlooptour
93 beoordelingen
vanaf 26,02 US$
Meer info
Beoordelingen (4)
Beoordelingen filteren
4 resultaten
Waardering van reizigers
3
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
3
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
Beoordeeld op 19 februari 2020

Een heel bijzondere collectie van kunstnijverheid van de jezuïeten. alles in of op mergel in de grotten van de Cannerberg. Dit moet je gezien hebben. Alleen met groep op afspraak te bezichtigen.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank ProeverMaastricht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2019

Iets buiten Maastricht vlakbij Kanne ligt de Jezuïtenberg. Tijdens een tour die anderhalf uur duurt loop je door de groeve en ben je verbaasd over de vele schilderingen en beelden die ooit gemaakt zijn door de Jezuïetenorde.
Tip; Wij reden eerst verkeerd doordat we de Cannerweg volgden en vervolgens weer richting de stad uitkwamen. Rijd richting Kanne (België). Vlak voor de groeve wordt de Jezuïtenberg aan de rechterkant van de weg aangegeven.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Bea M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019
Google-vertaling

Datum van activiteit: december 2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.