Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeervol en heerlijk eten”
Beoordeling van Noon

Noon
Geclassificeerd als nr. 60 van 467 Restaurants in Maastricht
Prijsklasse: 6 US$ - 27 US$
Wijk: Wyck
Gegevens restaurant
Wijk: Wyck
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol restaurant met zeer vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn aangenaam verrast door de heerlijke gerechten en drankjes. Kortom het was top!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank itsmeMel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (209)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

17 - 21 van 210 beoordelingen

18 augustus 2021 beoordeeld

Prachtige plek, geweldig terras, ook binnen uit de kunst. Leuke bediening, lekker vlot, zeer behulpzaam en attent. Heerlijke gerechten op de kaart. Deze dag geluncht en gekozen voor de tonijnsalade. Wat een mooie smaken. Goed glas wijn erbij. Prijs/kwaliteit: hartstikke in orde. We komen snel terug.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Harry P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2021 beoordeeld

Prachtige locatie, leuke sfeer, overheerlijk eten, vriendelijk personeel. Zeker een plek om naar terug te komen.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 581zs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2021 beoordeeld

Een mooi plekje aan de maas, met zich op de voor ons mooiste kant van deze prachtige stad. Een hartelijk welkom door energiek en vrolijk personeel. Met zorg gecomponeerde gerechten, mooie presentatie op het bord. Bijzonder smakelijk. Zeer goede prijs/kwaliteit. Een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Y4633ZFhansv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2021 beoordeeld

Wij zijn hier vorig jaar augustus tijdens een lang weekend Maastricht tot 2 keer toe geweest (we komen uit Den Haag) en we hebben hier destijds een fantastische ervaring gehad. Heerlijk eten, fijn personeel en een toplocatie! Dit jaar besloten om weer te gaan en het was wederom een succes. Noon is een must als je in Maastricht bent!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank makshay2012
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Noon bekeken, bekeken ook

Maastricht, Limburg
 

In Noon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.