Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Agoda.com
€ 151
Meerdere manieren om te betalen
Prestigia.com
€ 164
eDreams
€ 162
Geen aanbetaling vereist
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.001)
Beoordelingen filteren
2.001 resultaten
Waardering van reizigers
948
760
197
67
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
948
760
197
67
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 2.001 beoordelingen
Beoordeeld op 26 september 2023

Het verblijf was heel erg leuk. Er was een goede atmosfeer en goed ontbijt. Personeel was zeer vriendelijk, maar sprak helaas niet veel nederlands, wat voor sommige bezoekers evt. niet handig is. Aan te bevelen is het hotel in ieder geval wel.

Datum van verblijf: september 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jdongen322319
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 september 2023 via mobiele applicatie

Een uitstekend hotel als je een paar dagen in Maastricht wilt verblijven. Ligging vlak bij het station en het OV. vriendelijke medewerkers. Bij het inchecken krijg je direct een welkomstdrankjes aangeboden. Het ontbijt is uitstekend. De kamer is netjes en modern ingericht. De binnenstad is op loopafstand

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 344marcelj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 september 2023

Ik zou hier zo weer gaan als ik in Maastricht zou komen.
Het was een moeder dochter uitstapje om maastricht te verkennen en te shoppen.
Centrum is op loopafstand te bereiken maar je kan ook met de bus gaan.
Bus/treinstation is op 200 meter afstand van het hotel.
Hotel erg netjes schoon en modern.
Personeel erg aardig.
Ontbijtservice goed en lekker
Op Google maps heb ik ook een review gegeven.

Datum van verblijf: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Mirjam197450
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 september 2023

Netjes schoon, kamer was goed. Bed sliep heel lekker, goede wifi. Ik zou hiee zeker terug komen, en ligt dichtbij het centrum van maastricht. Alleen de parkeergarage was erg krap, en voor dat geld wat je extra betaalt om je auto veilig te zetten had ik wel iets beters verwacht.

Datum van verblijf: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kirsie01
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2023 via mobiele applicatie

Goed hotel, heerlijk bed en super ontbijt. Vriendelijk personeel. Maar om 4.10 euro voor een blikje bier die je vervolgens ook nog eens zelf uit de koeling moet pakken gaat wel een beetje ver. We schrokken dan ook behoorlijk toen we 16.40 euro af moesten rekenen.

Kamertip: Je eigen drankjes meenemen.
Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sandra k
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken