Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 95
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 98
Aanbieding bekijken
Official Site
US$ 93
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.comUS$ 98
PricelineUS$ 95
ZenHotels.comUS$ 110
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.915)
Beoordelingen filteren
1.916 resultaten
Waardering van reizigers
895
740
189
64
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
895
740
189
64
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.916 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld

Vorige weekend hier verbleven samen met mijn mama voor een weekendje Maastricht. Ik had gemaild om parking te reserveren, maar blijkbaar worden de mails zelfs niet dagelijks gelezen want bij aankomst wisten ze van niks... Gelukkig was er nog 1 plekje op de parking.
Wij hadden de kleinste kamer en dat kan je heet letterlijk nemen. De inrichting was heel sober, maar niets op aan te merken. De badkamer en zeker het bad/ de douche vond ik echt wel ondermaats. In de kleine hoekjes en kantjes was het niet echt heel proper en er was niks om de douchekop op te hangen. Daardoor moet je douchen terwijl je deze de hele tijd moet vasthouden (niet erg praktisch als je haar moet wassen). De kleine details waren zeker en vast dik in orde: glaasje cava, soep, koffie en thee in de receptie en voor de nacht een slaapmutsje. Lobby is heel gezellig! Al bij al zeker goede prijs/kwaliteit.

Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Laura1947954
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 juni 2022

We hadden via de website van Kaboom hotel een kamer geboekt. Zonder dat dit op de website vermeld staat is dit hotel momenteel niet beschikbaar. De boeking wordt doorgezet naar een ander hotel behorende bij dezelfde hotelgroep. Townhouse zouden we uit eigen beweging niet geboekt hebben. De kamer en met name de badkamer (oa toilet) was zichtbaar niet schoon. Het comfort van de bedden is slecht. Bedlampje zonder lamp. Al met al een teleurstellende ervaring.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank wendylisa74
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juni 2022

We hebben gebruik gemaakt van een theater combi met overnachting. Dagboek van een herdershond. Het viel op mijn verjaardag. Bij aan komst het programma boekje en een goody bag. Hoe leuk is het als je dan een briefje en een flesje wijn vindt van de crew?
Hoe fijn is het als je terwijl je in de voorstelling bent en je merkt dat je telefoon weg is, de receptie bijna alles doet om te helpen die te vinden(in de taxi uiteindelijk.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank johanverheijen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 april 2022 via mobiele applicatie

2 nachten in dit hotel verbleven, het hotel heeft een perfecte ligging (1min van het station af en ongeveer 10min lopen naar het centrum van Maastricht). Centrum van Wyck is ongeveer 3min lopen en ook enorm gezellig met leuke restaurants, ontbijt mogelijkheden en winkels. De bedden waren goed, niet te hard en niet te zacht, badkamer ruim voldoende (douche, wastafel en toilet). Voor 2 personen een medium binnenplaats kamer geboekt en dit was prima, geen geluidsoverlast van het verkeer, gezien we aan de binnenplaats lagen. Overdag kun je heerlijk genieten van koffie of thee en verse soep met stokbrood (gratis te nuttigen) & in de avond na 21.30u kun je een gratis slaap mutsje nuttigen. Je kunt er fijn zitten voor het slapengaan en nog wat drinken. Een prima verblijf gehad op een fijne locatie.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Nieene
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 april 2022

In de Corona periode samen met mijn lief een weekendje er tussen uit.
Het hotel ligt mooi centraal. Auto parkeren er tegenover. Lopend naar het centrum was een fluitje van een cent.
Kamers zijn leuk ingericht. Ben je alleen dan neem je een goudvis van de receptie mee naar de kamer :-)
Ontbijt was goed!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank erikdietz
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken