Sally K
Thessaloniki, Griekenland

Boek gewoon bij The Social Hub Maastricht!!👌😍

5,0 van 5 bollen12 nov 2023 beoordeeld
Wij hebben er 13 nachten verbleven voor het werk en het was er fantastisch!!!!
Je voelt The Social Hub Maastricht aan als een 2de thuis, wat heel fijn is als je er langer dan een weekendje weg moet verblijven voor het werk. Je bent er precies op logement bij vrienden, zo vriendelijk en hartelijk dat ze er zijn, maar nog steeds met dezelfde uitstekende service als dat je verwacht van een goed hotel. ZELFS BETER!!! Niks is hen te veel en het is steeds met een stralende glimlach.
Twijfel niet als je nu op zoek bent voor een gezellig uitje of langer verblijf in Maastricht, laat alle andere verblijf opties links liggen, boek gewoon bij The Social Hub!
En euh…ssssst.., Ze hebben ook nog een supergezellige Rooftop Bar ‘Bold’ op het 8ste verdiep…, De beste professioneel gemaakte cocktails, super lekker eten en mooi uitzicht!
Just do it!!!
Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Bezocht voor zaken
Gereageerd 13 nov 2023
Beste Sally,
Dank voor je toffe feedback.

We zijn super blij om te horen dat je je thuis voelde tijdens je verblijf van 13 nachten en dat ons team je met een stralende glimlach heeft geholpen. Onze locatie en sfeer zijn inderdaad perfect voor zowel korte als langere verblijven. 😍

En ja, onze Bold Rooftop Bar is een echte verborgen parel! We zijn blij dat je hebt genoten van de heerlijke cocktails, het eten en het prachtige uitzicht. 🍹🌇

Tot de volgende keer,

1.9 km van The Social Hub Maastricht
2.6 km van The Social Hub Maastricht
Meer hotels in Maastricht bekijken
Beoordeeld op 27 oktober 2023 via mobiele applicatie

Jeetje wat een positieve verrassing. Prachtige ligging en mooi hotel. Het is gewoon goed en fijn om daar te mogen zijn. Tussen de internationale studenten vertoeven geeft een fijne sfeer. Er is altijd wat te doen! De bar op toproof is erg leuk om te doen.

Kamers zijn schoon. Basic service mbt schoonmaken. Heeft me niet gestoord maar even een doekje door de badkamer kan geen kwaad.

Tot een volgende keer!

Datum van verblijf: oktober 2023
Hotel- cmanager, Owner van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2023

Hoi Crista,
Bedankt voor je review, leuk dat je de tijd ervoor nam.

We zijn blij om te horen dat je onze ligging en het hotel zo mooi vond. Het is altijd leuk om te zien dat onze gasten genieten van de internationale sfeer en de activiteiten die we aanbieden. Onze Bold Rooftopbar is inderdaad een leuke plek om te bezoeken! 🍹

Bedankt voor je opmerking over de schoonmaak van de badkamer. We zullen dit zeker meenemen en ons best doen om dit te verbeteren. We hopen dat je desondanks een fijn verblijf hebt gehad en kijken uit naar je volgende bezoek!

Met vriendelijke groeten en graag tot nog eens,

Patrique Bulté, General Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2023 via mobiele applicatie

Een niet standaard hotel, wat alternatief maar daardoor juist leuk. Kamer is prima en prettig, met frisse kleuren en een industrieel design, voorzien van nespresso apparaat en waterkoker.
Uitzicht vanaf de 7e verdieping over Maastricht was leuk.
Ontbijt is prima, voldoende keuze zonder overdreven te zijn.
Badkamer is ook voldoende, comfortabele douche. Minpuntje is dat licht en spiegel niet erg geschikt zijn om te willen scheren, spiegel hangt te ver weg.

Kamertip: Tijdslot voor ontbijt. Niet al het personeel spreekt Nederlands
Datum van verblijf: augustus 2023
Hotel- cmanager, Owner van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2023

Beste gast,
Bedankt voor je review.

We zijn blij dat je ons industrieel design en de frisse kleuren in de kamer waardeert. Ons hotel is inderdaad gevestigd in de voormalige Sphinx fabriek en we zijn trots op onze unieke sfeer. Fijn om te horen dat je genoten hebt van het uitzicht en het ontbijt! Wat betreft de badkamer, bedankt voor je feedback over de spiegel en verlichting. We zullen dit zeker in overweging nemen bij toekomstige verbeteringen. 😊

We hopen je snel nog eens terug te zien.

Beoordeeld op 1 augustus 2023

Prima kamers, goede locatie vanaf het centrum. Rustig, maar toch op loopafstand. Parkeren was betaalbaar en het ontbijt was goed verzorgd. Personeel vriendelijk. Uitchecken pas om 12 uur, dus met 1 overnachting kan je gewoon lekker uitslapen

Datum van verblijf: augustus 2023
Hotel- cmanager, Owner van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2023

Beste Elise,

We zijn blij om te horen dat je onze kamers en locatie op prijs stelde, en dat je van een goede nachtrust hebt kunnen genieten. Ons personeel doet er alles aan om iedereen zich welkom te laten voelen, dus het is fijn om te horen dat je hun vriendelijkheid hebt ervaren. Ook fijn dat je het ontbijt en de parkeermogelijkheden goed vond!

We hopen dat je snel terugkomt voor een even geslaagd verblijf.

Beoordeeld op 22 juli 2023

Prima hotel voor een gunstige prijs.
Wij waren er met een 'Rieu-arrangement' en dan weet je dat je kwaliteit krijgt voor je geld.
Het onthaal was zeer persoonlijk en de bediende had een sprankelende persoonlijkheid.
Heel erg aangenaam en prima om je meteen thuis te voelen.
Dit was echt niet ''voor evenveel'' maar zoveel meer :-)
Het hotel is een paradijs voor fotografen. Elk centimeter van de benedenverdieping leent zich tot het maken van creatieve foto's.
De kamer was zeer ruim, voorzien van thee- en koffiefaciliteiten en het bed prima. Echt niks op aan te merken.
Op de bovenverdieping is een trendy restaurant met schitterend dakterras. Je hebt een zicht op Maastricht en de verre omgeving.
Het ontbijt is uitgebreid en mooi gepresenteerd.
Bonus is dat het hotel in een heel leuke, trendy buurt ligt met water, bootjes en volop horeca (mis de Sphinx-galerij niet die gratis te bezichtigen is, zoveel herinneringen aan het Maastricht 'van toen'. Het hotel is gevestigd in de oude Sphinxfabriek).
Het centrum is op wandelafstand, je bent zo op het Vrijthof.
Kortom, we hebben een heerlijk weekend beleefd in dit hotel. Een aanrader voor wie jong van hart is.

Kamertip: Wandel vooral eens in de buurt van het hotel, een verrassend stukje Maastricht.
Datum van verblijf: juli 2023
Hotel- cmanager, Owner van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2023

Beste gast,
Superleuk om een score van 100% te ontvangen.

We zijn blij om te horen dat je ons onthaal persoonlijk en sprankelend vond, en dat je je meteen thuis voelde. Ons hotel is inderdaad een paradijs voor fotografen, dankzij het unieke design en de voormalige keramiekfabriek waarin we gevestigd zijn. Fijn dat je de ruime kamer, thee- en koffiefaciliteiten en het comfortabele bed hebt gewaardeerd. Het is geweldig om te horen dat je genoten hebt van het trendy restaurant en het schitterende dakterras met uitzicht op Maastricht. We zijn blij dat je het uitgebreide en mooi gepresenteerde ontbijt kon waarderen, en dat je de trendy buurt en nabijheid van het centrum leuk vond. Nogmaals bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te zien bij The Social Hub Maastricht!

Blijf niet te lang weg aub.
Tot de volgende,

Beoordeeld op 17 februari 2023

Een hotel waar je de oude industrie (Sphinx) nog ziet. Fijne informele sfeer. Aardig personeel. Ik ben rolstoeler, en heb aangepast sanitair, zoals een verhoogd toilet nooit. De gaskamer was erg ruim. Ook de kamer was meer dan ruim, inclusief een Kingsize bed. Prachtig licht door de originele ramen.
Ik kom zeker weer.

Datum van verblijf: februari 2023
TSH Maastricht, Other van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2023

Hi there,
Thanks for taking your time to leave us a review! Wow, it’s great to see that you had such a great time with us and loved our design and room. Looking forward to welcome you again in one of our hotels!
Happy travels,

Patrique Bulte | General manager