Agoda.com
Meerdere manieren om te betalen
StayForLongUS$ 169
Beoordeeld op 1 augustus 2023

Prima kamers, goede locatie vanaf het centrum. Rustig, maar toch op loopafstand. Parkeren was betaalbaar en het ontbijt was goed verzorgd. Personeel vriendelijk. Uitchecken pas om 12 uur, dus met 1 overnachting kan je gewoon lekker uitslapen

Datum van verblijf: augustus 2023
Hotel- cmanager, Owner van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2023

Beste Elise,

We zijn blij om te horen dat je onze kamers en locatie op prijs stelde, en dat je van een goede nachtrust hebt kunnen genieten. Ons personeel doet er alles aan om iedereen zich welkom te laten voelen, dus het is fijn om te horen dat je hun vriendelijkheid hebt ervaren. Ook fijn dat je het ontbijt en de parkeermogelijkheden goed vond!

We hopen dat je snel terugkomt voor een even geslaagd verblijf.

Patrique Bulté, General Manager

Beoordeeld op 22 juli 2023

Prima hotel voor een gunstige prijs.
Wij waren er met een 'Rieu-arrangement' en dan weet je dat je kwaliteit krijgt voor je geld.
Het onthaal was zeer persoonlijk en de bediende had een sprankelende persoonlijkheid.
Heel erg aangenaam en prima om je meteen thuis te voelen.
Dit was echt niet ''voor evenveel'' maar zoveel meer :-)
Het hotel is een paradijs voor fotografen. Elk centimeter van de benedenverdieping leent zich tot het maken van creatieve foto's.
De kamer was zeer ruim, voorzien van thee- en koffiefaciliteiten en het bed prima. Echt niks op aan te merken.
Op de bovenverdieping is een trendy restaurant met schitterend dakterras. Je hebt een zicht op Maastricht en de verre omgeving.
Het ontbijt is uitgebreid en mooi gepresenteerd.
Bonus is dat het hotel in een heel leuke, trendy buurt ligt met water, bootjes en volop horeca (mis de Sphinx-galerij niet die gratis te bezichtigen is, zoveel herinneringen aan het Maastricht 'van toen'. Het hotel is gevestigd in de oude Sphinxfabriek).
Het centrum is op wandelafstand, je bent zo op het Vrijthof.
Kortom, we hebben een heerlijk weekend beleefd in dit hotel. Een aanrader voor wie jong van hart is.

Kamertip: Wandel vooral eens in de buurt van het hotel, een verrassend stukje Maastricht.
Datum van verblijf: juli 2023
Hotel- cmanager, Owner van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2023

Beste gast,
Superleuk om een score van 100% te ontvangen.

We zijn blij om te horen dat je ons onthaal persoonlijk en sprankelend vond, en dat je je meteen thuis voelde. Ons hotel is inderdaad een paradijs voor fotografen, dankzij het unieke design en de voormalige keramiekfabriek waarin we gevestigd zijn. Fijn dat je de ruime kamer, thee- en koffiefaciliteiten en het comfortabele bed hebt gewaardeerd. Het is geweldig om te horen dat je genoten hebt van het trendy restaurant en het schitterende dakterras met uitzicht op Maastricht. We zijn blij dat je het uitgebreide en mooi gepresenteerde ontbijt kon waarderen, en dat je de trendy buurt en nabijheid van het centrum leuk vond. Nogmaals bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te zien bij The Social Hub Maastricht!

Blijf niet te lang weg aub.
Tot de volgende,

Patrique Bulté, General Manager

Beoordeeld op 17 februari 2023

Een hotel waar je de oude industrie (Sphinx) nog ziet. Fijne informele sfeer. Aardig personeel. Ik ben rolstoeler, en heb aangepast sanitair, zoals een verhoogd toilet nooit. De gaskamer was erg ruim. Ook de kamer was meer dan ruim, inclusief een Kingsize bed. Prachtig licht door de originele ramen.
Ik kom zeker weer.

Datum van verblijf: februari 2023
TSH Maastricht, Other van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2023

Hi there,
Thanks for taking your time to leave us a review! Wow, it’s great to see that you had such a great time with us and loved our design and room. Looking forward to welcome you again in one of our hotels!
Happy travels,

Patrique Bulte | General manager

Beoordeeld op 20 januari 2023 via mobiele applicatie

Het is een degelijk hotel met een jonge inrichting. De kamers zijn groot met een degelijke bat kamer. Energie bewustwording is hier wel aanwezig. Het ontbijt is degelijk. Dicht bij het centrum en enkele eetgelegenheden. Resto in hotel is zeker goed.

Datum van verblijf: januari 2023
TSH Maastricht, Other van The Social Hub Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2023

Hi there,

Thank you so much for leaving this review! We are happy to read that you enjoyed our energetic atmosphere.

Hope you visit us again soon, either here or in one of our other amazing locations ;)

Until next time!

The Social Hub | Carmen

Beoordeeld op 31 december 2022 via mobiele applicatie

Een prima hotel met een verrassende inrichting, zeer gastvrij en vriendelijk personeel, op loopafstand van de markt en vrijmarkt. Het bijgeboekte ontbijt was heerlijk, en goed verzorgd. Het in- en uitchecken verliep heel snel. Fijn dat je je bagage kunt achterlaten als de kamers nog niet beschikbaar zijn. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Boek het heerlijke ontbijt bij.
Datum van verblijf: december 2022