Kamer prima, badkamer bijna eng als je op leeftijd bent om in en uit een bad te stappen waar een gordijnstrook in hangt waar je half op staat. Locatie is natuurlijk super, midden in het prachtige centrum van Maastricht, parkeergarage om de hoek, lift voor de koffers.
4 miniflesjes bodylotion enzo in de badkamer, waar je met 1 flesje echt niet met z'n 2en mee kan douchen bij aankomst en volgende dag. Bed bobbelig maar ligt prima.
Het enige dat ik een ieder wil afraden (of hadden we pech?) is (voor 29 euro (!!)) ontbijten in de kelder. Kon tot 10 uur, maar vanaf 0930 uur was er weinig lekkers nog te eten. Scrammbled eggs waren op, geen zalm, de kaas die er lag was geheel uitgedroogd. Er werd ook ondanks vragen niets meer toegevoegd, terwijl er veel gasten nog binnen kwamen. Het ergste was de enorme tl-verlichting in de kelder alsof je in een bedrijfskantine zit als bij een tramremise ofzo. Of je zat in dit licht, of je zat aan de donkere kant waar je echt niets kon zien.
Waar bijna iedereen last van had aan het gewapper te zien waren spring-fruitvliegachtige beestjes die in je jus d'orange, op je brood of bord gingen zitten. Ook het bestek was nog vies, nieuw bestek hebben we van andere tafel gehaald. Van anderen die er zaten hoorden we later dat ze een klacht hadden ingediend bij uitchecken, en dat werd opgelost met de mededeling dat ze ervan op de hoogte waren (..) en dat er 1 ontbijt werd kwijtgescholden. Niet echt de reactie waar je op hoopt. Kortom: locatie prima maar in het algemeen niet echt een aanrader