Lien11111

Geweldig ontbijt, kamer kan beter

4,0 van 5 bollen18 jan 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het ontbijt in dit hotel is echt geweldig. Mega uitgebreid en voor ieder wat wils. De kamer verdient echt wel wat aandacht. De regendouche zat echt helemaal vol kalk, ontzettend vies om te zien. En ook het bad was niet goed schoongemaakt net zoals de kitnaad bij het bad. De keuze van gordijnen begrepen wij niet, maar goed dat zal een kwestie van smaak zijn. De uitchecktijd is hier op een zondag vroeger dan gewend.
Datum van verblijf: november 2022
        1.4 km van Van der Valk Hotel Heerlen
        Front Desk
        1.6 km van Van der Valk Hotel Heerlen
        1.3 km van Van der Valk Hotel Heerlen
        Meestal is het zwembad rustig, maar er is genoeg te doen en te beleven hier!
        3.2 km van Van der Valk Hotel Heerlen
        Meer hotels in Heerlen bekijken
        Beoordeeld op 2 november 2022

Verblijf 20 en 21 oktober 2022, 519 euro betaald voor superior 4 persoonskamer met ontbijt! Op verzoek van het hotel een enquête, maar nooit meer iets van gehoord. Daarom zet ik e.e.a. nu toch maar op Google.
        Bij de boeking vraag gesteld over glutenvrije mogelijkheden. Hierover werd geen contact opgenomen, dat moest ik zelf doen en ook toen bleef het vaag en werden mijn vragen niet beantwoord. Onze kinderen verbleven voor het eerst in een hotel en verheugden zich op het ontbijtbuffet. Onze dochter heeft glutenintolerantie. Bij het buffet werd verteld dat de pannenkoeken glutenvrij waren. Verder waren er glutenvrije bolletjes, maar die waren niet lekker. Gelukkig dat er pannenkoeken waren. De volgende ochtend voor de zekerheid maar weer gevraagd of de pannenkoeken glutenvrij waren, maar dat bleek helemaal niet het geval, ook de dag ervoor niet! Dat verklaarde ook waarom onze dochter de middag en avond daarvoor niet lekker was. Erg slecht dit, sommige mensen kunnen dan in het ziekenhuis belanden! Er was dus vrijwel niets te eten voor haar, terwijl er veel lekkers (pannenkoekjes, croissantjes, etc.) te krijgen is dat je gewoon in de vriezer kunt gooien en even voor een gast ontdooien. Het avondeten was goed, maar men vergat een gerecht (waarom moet de bediening ook alles uit het hoofd onthouden?). Dat kwam men op ons verzoek alsnog brengen. Voor onze dochter glutenvrije pasta, maar daar moetsen we wel het dubbele voor betalen. Daarna kwam er niemand meer aan onze tafel en konden we ook niets meer te drinken bestellen. We zijn toen maar vertrokken. De ober was alleen heel druk met de tafel naast ons waar men er niet uit kwam met de wijn. Hij zei letterlijk: "ik kan vanaf hier niet ruiken welke wijn u wilt" Ik wist niet wat ik hoorde. Voor wat betreft de kamer; niet handig dat er een open badkamer is wanneer er kinderen bij je op de kamer slapen, dat is erg lawaaierig. 1 wastafel voor 4 personen is te weinig. Er is geen plek om je handdoeken op te hangen, ze blijven dus nat en zo moet je ze wel elke dag laten verschonen. Jammer, want is er voldoende ruimte voor een handdoekenrek. 4 personen, maar 3 stoelen op de kamer. Er is best plek voor een 4e stoel. In de koelkast hadden wij wat glutenvrije producten gezet voor onze dochter. Men had daar 4 flesjes spa bij in gepropt, waardoor de koelkast niet meer sloot en wij einde van de dag alles weg konden gooien. Ook weer erg slecht! Alles was wel netjes en lekker schoon. Hotel was ook rustig, vooral de eerste nacht. De bedden waren wat hard en de dekbedden te warm gezien de hoge temperatuur buiten. Dat hebben we opgelost door alleen onder de hoes te gaan slapen. Zwembad was prettig, helaas was het bubbelbad stuk. Al met al hebben we het leuk gehad, maar toch wel erg veel geld voor de wat slechte service. Het ontbijtbuffet voor mensen met glutenintolerantie is ronduit slecht en beneden alle peil. Dit had ik eigenlijk niet verwacht van een Van der Valk hotel.

Kamertip: aan de achterzijde zijn de kamers rustig, voorzijde aan de snelweg
        Datum van verblijf: oktober 2022
        Beoordeeld op 22 mei 2022

Voor de vijfde keer een midweek in Heerlen gezeten bij Valk. Weer prima bevallen. Leuk bediend in het restaurant door Nicole en de vlaaien van Milena waren opnieuw lekker. Beetje kritiek op het feit dat je 19.50 moet betalen, ook als gast, voor de wellness. Na wat gezeur hadden we twee gratis vouchers gekregen. Harrie bij de wellness verdient ene compliment om zijn enthousiasme. Mijn partner is twee keer in de wellness geweest, is echt schitterend. Maar er zij n meer gasten die het niet correct vinden dat je er apart voor moet betalen. Was ook erg stil daar. Ben benieuwd hoe ze gaan proberen hun investering terug te gaan verdienen. Gasten laten betalen werkt kennelijk niet. We wensen de manager en zijn vrouw een fijn huwelijk toe en er komt in augustus ongetwijfeld een heel mooie baby.

Kamertip: Kamer 425 is erg rustig en luxe.
        Datum van verblijf: mei 2022
        Beoordeeld op 10 april 2022

Een weekend in dit hotel was echt een heerlijkheid. Super wellness, zeer lekker eten, dicht bij de Woonboulevard en daarenboven twee leuke wandeltochten (5 en 7 km) in de achtertuin. Zeer vriendelijk personeel, echt een toppertje, dit hotel!

Datum van verblijf: april 2022
        Beoordeeld op 19 maart 2022 via mobiele applicatie

Eerste indruk entree is heel goed. Alles ziet er spik en span uit. Richting de kamers wordt het al minder. Muffe lucht op de gangen en ook in de kamer zelf.
        Kamer niet onberispelijk schoon en tevens achterstallig onderhoud;
        - Plint kapot met scherpe hoek, kit randen bad kapot, laag stof op alle lichtknoppen.
        Voor onze dochter een bed bank extra alleen is deze dermate gammel dat het midden van het matras ver doorzakt richting grond. Receptie erover gebeld en euvel is bekend en zou horen bij een bed bank. Heel bijzonder.

Ik begrijp niet waarom een kamer toch wordt verhuurd als zulke kleine onderhouds issues niet eerst netjes worden opgelost. Zou niet moeten mogen. En het zijn behoorlijke bedragen die worden gevraagd. Dan hoort alles tip top in orde te zijn!

Datum van verblijf: maart 2022
        Beoordeeld op 24 februari 2022

We zijn 1 overnachting geweest en we kregen eerst een kamer waar de verwarming stuk was , daarna een kamer met rioollucht en een douchekop vol kalkaanslag, daarna een kamer waar de verwarming het ook niet goed deed,pas om 2.00 uur s'nachts warm. Na klacht bij de manager, die zei dat ze genoeg gedaan hadden door ons een andere kamer aan te bieden. We waren zo moe van onze reis dat we niet naar een vierde kamer wilde. Toen ze vroeg wat we dan wilden zei ik misschien een koffie in het restaurant maar ze zei dat we al koffie op de kamer konden drinken. Ook het ontbijtbuffet was zeer beperkt, niet wat we gewend zijn en personeel wat ook niet vriendelijk was. Dit was dus de laatste keer van der Valk Heerlen

Kamertip: Niet op de benedenverdieping
        Datum van verblijf: februari 2022