Henk W

Uitstekend hotel met mooie suites en prima ontbijtfaciliteiten. Prima prijs kwaliteitverhouding. Zeer sfeervolle Auberge

Beoordeling van Hotel de Rousch
5,0 van 5 bollen5 weken geleden beoordeeld
Uitstekende mogelijkheid om te verblijven in de zeer ruime en mooie hotelsuites met alle wenselijke kamerfaciliteiten en te genieten van zowel een prima als zeer uitgebreid ontbijt. Alsook je te laten verwennen in de prachtige en sfeervolle Auberge met een zeer uitgebreide menukaart of door gebruik te maken van het zeer aantrekkelijk drie gangen menu van de chef. Waarbij je zowel door de medewerkers van het het hotel als in de Auberge echt als een welkome gast wordt benaderd en behandeld.
Datum van verblijf: september 2024
        4.9 km van Hotel de Rousch
        0.0 km van Hotel de Rousch
        Meer hotels in Heerlen bekijken
        Beoordeeld op 5 september 2024

Dit hotel, en zéker het arrangement, is écht top !!!
        Voordelen: grote kamer, supervriendelijk management én personeel, uitstekende kwaliteit van de aangeboden dranken en maaltijden, gratis parking.
        Nadelen: maaltijden en terrassen (Auberge De Rousch) zijn aan de overzijde van de vrij drukke straat (wat bij regen ?), slechts 1 lift voor de ganse hoteltoren, bij ons verblijf werd de kamer niet goed opgemaakt (bed gewoon dichtgesmeten zonder laken aan te spannen, handdoeken vervangen ondanks de "green deal" waarbij we de handdoeken hadden opgehangen voor wedergebruik).

Kamertip: Genieten maar !!!
        Datum van verblijf: september 2024
        Beoordeeld op 26 augustus 2024

RECEPTIE: zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die je bijstaan met hulp en daad .Goede voorstellen geven voor uitstappen en bezienswaardigheden in de omgeving.Printen zelfs een route uit om mee te geven.

KAMERS : we hadden 2 kamers geboekt waarvan 1 aangepast voor een huisdier ( kleine zindelijke hond )
        De andere kamer zouden we kunnen bestempelen met 1 woord ..” WAUW .. “ We stonden stil van verbazing .Wat een LUXE en comfort .Het was eerder een klein appartement met een door een schuifdeur afgescheiden slaapkamer voorzien van een geruisloze koelkast en safe . De slaapkamer gaf toegang tot een “VOLLEDIGE Design “ ingerichte badkamer , zoals groot luxe bad ,inloopdouche ,een sauna cabine,dubbele wastafel en de daarbij horende badjassen .
        Het leef gedeelde bestond uit een salon ,een tafel met design stoelen en een bureel met koffie of thee accomodatie .De inkomhal en appart toilet waren voorzien van bewegingssensoren.
        De verlichting was een snufje van vakmanschap met dim afgestelde ingebouwde spots. Dan nog niet gesproken van de geluiddichte ramen.

ONTBIJT

Een ontbijtbuffet met alles er op en er aan ,gaande van vers afgebakken divers brood ,koffiekoeken ,confituren ,allerhande soorten kaas,vlees beleg,gekookte eieren,roerei ,bacon ,zalm en op vraag spiegeleieren.
        Dit alles geserveerd door een vriendelijk en behulpzaam personeel .
        Gezien vanaf dit jaar de kleine huisdieren geen toegang meer hadden tot de ontbijtzaal werd er voorgesteld te ontbijten op het terras . Dit is wel afhankelijk van de eersomstandigheden . Maar wat gedaan indien deze niet gunstig zijn . Het ontbijt nemen op de kamer .? Dit is niet zo prettig en dan mist men de sfeer en de keuzes van het uitgebreid ontbijtbuffetj. Een oplossing zou kunnen zijn om een aparte aangepaste ruimte te voorzien waar de hondjes en hun baasje samen binnen mogen .

de AUBERGE .

Een zeer te midden van in het groen gelegen gezellige locatie met verschillende open en overdekte terrassen . Als minpunt zou ik kunnen citeren dat sommige personeelsleden ( vooral jongere ) beter gebriefd zouden moeten worden om de klanten te verwelkomen en niet onmiddellijk vragen wat ze willen drinken of eten zonder de kaart aan te bieden. Op een gestelde vraag om de wijnkaart eens te mogen raadplegen werd promp geantwoord dat die er niet was. Hetgeen ons verwonderde gezien deze wel bestond verleden jaar..
        Wat de maaltijden betreft zou er meer diversiteit mogen aangeboden worden . Te veel carpaccio van allerhande slag . Een garnaal of kaakroketje zou eens een afwisseling kunnen zijn. Alsook een anti-pasti van diverse vleeswaren met mozzarella..
        Niettemin en onafgezien van enkele suggesties was het eten wel lekker .
        En dit zal ons niet weerhouden om zo vlug mogelijk eens terug te gaan genieten van wat het Hotel DE RAUSCH en de AUBERGE te bieden heeft.

Datum van verblijf: augustus 2024
        Beoordeeld op 25 augustus 2024 via mobiele applicatie

Mooie grote kamers voor een prima prijs. Er zat een prima restaurant bij met een leuk terras aan het water. Ik was lang niet meer in Heerlen geweest en was aangenaam verrast. De lunch was ook helemaal prima. Het ontbijt hebben wij overgeslagen.

Datum van verblijf: augustus 2024
        Beoordeeld op 18 juli 2024

Wij hebben al veel hotels bezocht maar dit hotel is werkelijk TOP service !!
        Wat een mooie kamer ( 45m2 ) prachtig zicht vanaf de 7de verdieping.
        Heel vriendelijk personeel en de bediening is tiptop , geen enkel probleem is te veel voor hen.
        Wij hadden geboekt met voordeeluitjes.nl met halfpension en het ontbijt en diner was heel verzorgd en lekker ( een dikke pluim voor de kok en de bediening in het restaurant).
        Een klein minpuntje is het dekbed voor deze periode te warm maar je kan een dunner vragen !!
        Bedankt hotel Rouche voor jullie warm ontvangst. En wij gaan zeker terugkomen !!

Kamertip: Gewoon doen het is werkelijk een top hotel
        Datum van verblijf: juli 2024
        Beoordeeld op 15 juli 2024

Afgelopen weekend bij hotel de Rousch overnacht. We hadden een upgrade gekregen: een mooie en ruime kamer met zitgedeelte en sauna. Hier hebben we dan zondagmorgen, na een super feest, ook verzorgd door de Rousch, gebruik van gemaakt.
        Hierna genoten van een zeer uitgebreid en goed verzorgd ontbijt!
        Kortom: het was weer een top avond en heerlijke overnachting. Het bed ligt heerlijk, fijne kussens.

Kamertip: Bezoek het mooie Valkenburg aan de Geul of ga shoppen in Maastricht. Fiets door het mooie heuvelland.
        Datum van verblijf: juli 2024