Lydia G
Neede, Nederland

Grote kamer, fijn bed

Beoordeling van Hotel de Rousch
4,0 van 5 bollen26 mei 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Was hier voor fiets evenement.
Racefiets mocht mee op kamer. Hele grote kamer, mooi uitzicht vanaf de 5de
Verdieping. Fijn bed, goede matras.
Badkamer ook heel ruim, bijzondere indeling, mooi gedaan. Lekker ontbijt en uitgebreide keuze
Datum van verblijf: mei 2024
Kamertip: Voldoende parkeerplek. Restaurant zat aan de overkant van de weg. Heel lekker gegeten en ziet er...
Reistype: Bezocht met vrienden
      2.7 km van Hotel de Rousch
        1.7 km van Hotel de Rousch
        Front Desk
        4.3 km van Hotel de Rousch
        Meestal is het zwembad rustig, maar er is genoeg te doen en te beleven hier!
        5.8 km van Hotel de Rousch
        Meer hotels in Heerlen bekijken
        Beoordeeld op 19 mei 2024

Van incheck tot uitcheck is alles tiptop geregeld. Mooie grote kamer die van alle comfort is voorzien. Heerlijke brede bedden.Aan de rand van het heuvelland gelegen ben je in no time waar je wilt zijn. Ook busverbindingen met b.v. Aken zijn prima met halte voor de deur. Heerlen heeft op zich geen goede naam maar dit hotel is een pareltje wat ons betreft.
        Het restaurant is ook erg goed. Vooral het restaurant aan de vijver is erg mooi gelegen (of je in de jungle dineert). Medewerkers zijn vriendelijk en de eigenaar komt elke avond aan je tafel vragen hoe het bevalt. De meest directe feedback !

Kamertip: Ontbijten was zondagmorgen nogal een ding. Teveel mensen op dezelfde tijd.Wij zijn wat later gegaan.
        Beoordeeld op 17 mei 2024

Een geweldig mooi hotel met een een grote parkeerplaats, in het hotel is alles super schoon en de ontvangst bij de receptie is perfect.
        Onze kamer (wellness suite met infrarood sauna) was behoorlijk groot met een kluisje en koelkast, perfecte bedden, hele goede douche, een grote tv en een apart zitje.
        Het ontbijtbuffet is zeer goed verzorgd, alles vers en in alles is er voldoende keuze.
        Wij hadden een arrangement inclusief diner welke in het restaurant aan de andere kant van de weg (ca. 100 meter) is gelegen en ook hier is niets, maar dan ook niets negatiefs over te zeggen.
        De maaltijden zijn met zorg klaar gemaakt, de presentatie is mooi en de kwaliteit subliem.
        Niet alleen het hotel verdiend een groot compliment maar zeker ook het personeel die allemaal even vriendelijk zijn en niets te veel is wanneer je iets vraagt.

Kamertip: Zeer goed en centraal gelegen hotel voor diverse uitstapjes.
        Beoordeeld op 12 mei 2024

Een prima hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Door een probleem moest mijn vrouw een paar uur met de hond op mij wachten en zij is zeer vriendelijk door de receptie opgevangen en geholpen. Uitgebreid en goed ontbijt. Voortreffelijke en schone kamer en sanitair. Heerlijke bedden. Uitstekend en ,voor de kwaliteit, redelijk geprijsd restaurant

Beoordeeld op 7 mei 2024

De Rousch is een heel mooi, rustig hotel. Het ademt luxe met een persoonlijke benadering. De luxe van een hotel, maar zowel de heren van de directie als het personeel zijn zo lekker gewoon.
        Met maar 4 kamers per verdieping heb je nooit last van mensen op de gang. En wat een prachtige kamer! Zoveel ruimte, uitzicht en luxe! Op en top genoten!

Kamertip: Geniet!
        Beoordeeld op 5 mei 2024

Voldoende keuze uit kussens, groot bed en een zeer luxe kamer met dito badkamer. Top. Het restaurant uitstekend, vriendelijke bediening top. Uitstekende boxspring we hebben genoten en als we naar het zuiden gaan zeker hier. Je kunt alle kanten op