Volledig restitueerbaar voor vr 8 dec.
ZenHotels.com
Agoda.comUS$ 139
Beoordeeld op 20 augustus 2023

Wat een super hotel. Mooie kamers, van alle luxe voorzien.
Aan alles is gedacht.
Het ontbijt was overweldigend.
Vriendelijk personeel.
Wij komen hier zeker nog een keertje terug. En wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 17 augustus 2023

Een zeer fijn hotel, waar je met recht in de watten wordt gelegd. Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende service. Mooie ruime kamers en prima bedden. We zijn er inmiddels 3× geweest voor een lang weekend en we komen zeker weer terug.

Kamertip: Boek een 3 daags diner arrangement want het eten is er heerlijk.
Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 2 augustus 2023

Wat was het weer heerlijk om te genieten van de faciliteiten van De Rousch. Evenals vorig jaar was de mindervalide kamer super schoon, het ontbijt uitgebreid en het diner in de Auberge meer dan uitstekend. Er werd prima rekening gehouden met de van te voren gemelde allergieën. Bejegening van iedereen was zeer vriendelijk en zonodig behulpzaam.
Wat ons betreft tot volgend jaar!

Beoordeeld op 1 augustus 2023 via mobiele applicatie

Het verblijf in hotel De Rousch was zeer aangenaam. Uitstekende kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel, prima ontbijt en uitstekende keuken. Echt een aanrader. Bij een nieuw verblijf in Zuid-Limburg wordt het weer hotel De Rouche.

Beoordeeld op 31 juli 2023

Wat een onverwachte zeer goede en leuke ervaring. Zeer goede schone nette ruime luxe kamers . Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. En niet te vergeten een Zeer goede culinaire ervaring dit ook op een top locatie met wederom zeer vriendelijk en goed en leuk personeel. Dus heerlijk geslapen gedoucht ontbeten gegeten en geborreld zeer zeker voor herhaling vatbaar

Kamertip: Gewoon doen en niet twijfelen