Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker gegeten”
Beoordeling van Toon Nijmegen

Toon Nijmegen
Een tafel reserveren
2
do 28/5
20:00
Geclassificeerd als nr. 36 van 337 Restaurants in Nijmegen
Certificaat van uitmuntendheid
Wijk: Stadscentrum
Gegevens restaurant
Wijk: Stadscentrum
19 maart 2020 beoordeeld

Vriendelijke bediening, lekker gegeten. Leuke inrichting. Voelt meer als een bar/club dan als een restaurant.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 982marleenm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (89)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 89 beoordelingen

23 februari 2020 beoordeeld

Gezellige avond gehad, leuk concept. Ruime keuze, lekkere wijnen.
Al met al een super gezellige avond gehad personeel ook leuk

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Culinair99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen avond met een groep van 14 mensen daar wezen tafelen. Voor het soort share-menu gegaan van 33.50 p.p excl. Drank.
Ik moet zeggen dat het eten vrij weinig was. Er werden 3 mini bordjes met eten op tafel gezet per ronde. We waren elkaar aan aan het kijken wie het laatste stukje mocht. Ik zat op de hoek en moest met 5 mensen 1 bordje met 1 mini flammkuchen delen bijv.
8 mini stukjes sashimi met een te zoete soya saus, ook delen met 5en.
We gingen niet met honger weg maar voor die prijs had ik zeker wel wat meer verwacht! Was voor mij de laatste keer dat ik daar zal eten.
Kroeg is leuk, voor leeftijden vanaf 25-50jaar.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank sophie k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Toon is een leuke kroeg waar we heerlijk gedanst hebben. Leuke dj en muziek. Fijn dat er een garderobe is in de kelder

Datum van bezoek: december 2019
Bedank 686angeliquel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In eerste instantie een veelbelovend indruk. Een gezellige zaak voor mensen tussen de 25 en de 50 jaar. Gerecht met een bijgerecht is ruim voldoende voor één persoon, ondanks dat ze aangeven dat het kleine gerechten zijn. Daardoor een meer dan prima prijs kwaliteit verhouding. Echter de bediening is ontzettend traag en niet alert als je bij wilt bestellen of af wil rekenen. Ook was een de vulling van een vleesgerecht niet juist gecommuniceerd waardoor dit tegenviel. Dit laatste werd wel rechtgezet met excuses en een drankje. Bij een attentere bediening zou deze gelegenheid een parel kunnen zijn. Jammer...

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank marinke2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Toon Nijmegen bekeken, bekeken ook

Nijmegen, Gelderland
 

In Toon Nijmegen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding