Sunshine52667817453

Wisselende ervaring bij 4Daagse arrangement.

Beoordeling van Bastion Hotel Nijmegen
3,0 van 5 bollen20 jul 2024 beoordeeld
Betreft 4Daagse arrangement.
Kamer is prima. De directe omgeving van de locatie is niet erg opbeurend.
Restaurant matig. Diner wordt in buffetvorm gepresenteerd, maar zeer beperkte voor- en nagerechten. Kwaliteit wel goed. Zeer storend dat bij het diner wel steeds gebak wordt aangeboden, maar bijbehorende koffie- en thee automaten zijn of kapot, of afgedekt. Koffie moet je dan via de bar bestellen en dit wordt vervolgens in rekening gebracht. NIET GASTVRIJ. Restaurantruimte is te klein.
Mensen met borden op schoot om te eten.
Douchemogelijkheid na afloop van de 4Daagse prima.
Zou ook wel fijn zijn om ook een 5 dagen arrangement mogelijk te maken inclusief vrijdag op zaterdag.
4,0 van 5 bollenKamers
3.3 km van Bastion Hotel Nijmegen
3.9 km van Bastion Hotel Nijmegen
Meer hotels in Nijmegen bekijken
Beoordeeld op 10 juli 2024 via mobiele applicatie

3 nachten geslapen. Werkelijk waar het beste Bastion hotel van allemaal. En, sorry, doorgaans ben ik niet positief over Bastion. Je merkt dat deze nieuw is.
Ruime kamer (einde gang op de hoek), dubbele ramen, ruime douche en prima bed. Alles oogde schoon. Ontbijt ruim opgezet en met veel keuze. Aardig personeel en tevens voldoende parkeergelegenheid.

Beoordeeld op 7 juli 2024

De prijs was belachelijk hoog, voor 1 nacht zonder ontbijt... 163 euro
Het hotel staat op een lelijke plek tussen 2 wegen in, waar je als voetganger maar moeilijk de weg kunt vinden.

Ik vond het personeel wel heel vriendelijk, het bed sliep prettig.

Kamertip: Locatie ligt tussen 2 wegen in
Beoordeeld op 19 juni 2024 via mobiele applicatie

Goede bedden, zeer hygiënisch hotel en vriendelijk personeel. Aangename douche en alle mogelijke voorzieningen om een stille en goede nachtrust te hebben. Enig minpuntje dat ik kan bedenken is dat de receptionist ons geen richting aanwijzingen kon geven naar het evenement.

Kamertip: Parkeergelegenheid aan het hotel is beperkt. Op wandelafstand van Goffert park
Datum van verblijf: juni 2024
Beoordeeld op 28 april 2024

Ontbijt, kamer, bed en douche waren heerlijk. Ook het personeel was erg vriendelijk. We sliepen in 521 en werden wel wakker door het dichtslaan van de deur naar het halletje bij de liften. Dus dat zou een verbeterpunt zijn net als de ontvangst met een lege balie.

Datum van verblijf: april 2024
Beoordeeld op 22 april 2024

Wij waren er van Zondag op Maandag wij wilden dineren de keuze bestond uit 4 gerechten waarvan er twee niet waren dus keuze uit 2 dit vind ik voor zo n hotel echt slecht

Datum van verblijf: april 2024