Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuk met kinderen

Leuke ervaring met de kinderen een stuk te varen op de Waal, de pannenkoeken zijn prima, vooral de ... meer lezen

2 weken geleden beoordeeld
lennartk1988
,
Middelharnis, Nederland
via mobiele applicatie
Lekkere vaart over de Waal

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekkere vers gebakken pannenkoeken die je zelf kunt beleggen ... meer lezen

2 weken geleden beoordeeld
148wendyz
Lees alle 56 beoordelingen
  
Beoordelingen (56)
Beoordelingen filteren
56 resultaten
Waardering van reizigers
14
25
10
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
14
25
10
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 56 beoordelingen
Beoordeeld op 7 augustus 2021

Vriendelijke bediening, Pannenkoeken waren lekker, mijn kleinkinderen houden niet van pannenkoeken maar deze vonden ze erg heerlijk.

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank 439hettyk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2021

Altijd super gezellig. Fijn personeel. Word altijd netjesgeholpen. En heel belangrijk, lekker eten. Je zit natuurlijk op een boot dus dat is net even anders. En je ziet onder het varen een mooi stukje natuur. Het is ook niet duur dus leuk om vaker te doen. Wij gaan er graag heen. Gister geweest en gaan snel weer terug.

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank U2763DKchantalr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2021

Geen aanrader!De boottocht is vrij saai, geen commentaar en de pannenkoeken vond ik heel matig!

We hebben al meerdere boottochten meegemaakt, maar die waren allemaal beter!

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank Ciel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2021

Prima verzorgd. Leuke bediening. Lekker pannenkoeken. Prima toppings. Leuke rondvaart. Kortom geweldig!

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank LudovicStaals
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2021

Het was een leuke vaartocht, lekkere pannenkoeken, zeker een aanrader, en je kan het ook combineren Rondvaart & LaserQuest of Rondvaart & De Bastei

Datum van activiteit: juni 2021
Bedank Jean-Paul024
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken