Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontzettend lekker eten en gastvrije sfeer.”
Beoordeling van Fyrley Foodbar

Fyrley Foodbar
Geclassificeerd als nr. 15 van 336 Restaurants in Nijmegen
Certificaat van uitmuntendheid
Wijk: Benedenstad
Gegevens restaurant
Wijk: Benedenstad
19 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een paar dagen voordat alle horeca dicht moest vanwege covid-19 zijn we hier wezen eten. Fantastisch gegeten! Elk gerechtje was nog lekkerder dan het ander en de gastheer was super sociaal. We hebben hier een hele fijne avond gehad en zullen Fyrley zeker nog een keer bezoeken!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank dorojk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (80)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 80 beoordelingen

12 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne gastheer en mooie gerechten. Helaas weinig keuze qua bieren, maar heb heerlijk gegeten en kom hier zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank PietjePuk1979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op goed gelukt gerserveerd. Gezellige inrichting. Vrij rustig voor een zondagavond. Maar wat hebben we genoten van de heerlijje gerechtjes om te delen. Alle gerechten prachtig opgemaakt en heerlijk van smaak. Goede wijnkaart. Fijne en professionele bediening. Niet twijfelen, gewoon gaan!

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank dagmarmijling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijke avond gehad dankzij een geweldige gastheer en heel erg lekker eten. De gerechten waren bovendien kunstwerkjes op zich. Geschikt voor zowel de grote als kleine eter.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank carolinev962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zelden zo heerlijk gegeten en wat een vakmanschap bij de gastheer! Echt een avond uit, wij hebben genoten. Ieder gerecht een smaaksensatie. Wij raden dit restaurant een ieder aan en verheugen ons op een volgend bezoek. Dank!

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank dirks727
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fyrley Foodbar bekeken, bekeken ook

 
Nijmegen, Gelderland
 

In Fyrley Foodbar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding