Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig uit eten”
Beoordeling van De Walrus

De Walrus
Reserveer een tafel
2
wo 30/9
20:00
Geclassificeerd als nr. 5 van 56 Restaurants in Sneek
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 23 US$
Keukens: Europees, Nederlands
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
7 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren met 6 personen en hebben heerlijk gegeten, ik had fihs and chips en die waren erg lekker, durf wel te zeggen dat het de lekkerste waren die ik ooit gehad heb. En het toetje was ook super. En de jonge in de bediening op de boven verdieping is een topper. Het personeel was voor de rest ook erg vriendelijk

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank LUDO-HUITEMA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (505)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

17 - 21 van 505 beoordelingen

3 augustus 2020 beoordeeld

Wij zijn recent met een grote groep vrienden gaan eten bij de Walrus te Sneek.
Dit is ons ontzettend goed bevallen, van een paar drankjes op het bruisende buitenterras tot een diner in het restaurant, de gehele beleving zijn we uitstekend verzorgd door een groep gemotiveerde personeelsleden en hebben we heerlijk gegeten. Een zekere aanrader voor een ieder die een toffe beleving in Sneek wil hebben.

Ted en Monique

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank tedkool75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gister gegeten bij De Walrus Sneek, waar wij voor buiten hadden gereserveerd maar bij aankomst werd ons verteld dat dat niet mogelijk is. Wellicht handig om dat van tevoren te vermelden/terug te koppelen op de reservering. Vervolgens best prima gegeten/gedronken. Eten was alleen een beetje koud al. ‘S nachts zijn 2 van ons ziek geworden en wij hebben allebei hetzelfde hoofdgerecht gegeten (vleestrio), dus ik ben bang dat hier toch echt wat mis is gegaan...

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Robin199405
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Coastal62766158785, General Manager van De Walrus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2020

Beste Robin,
Bedankt voor je recentie. Wat vervelend om te horen dat jullie avond niet zo verliep als gehoopt.
Zou je contact op willen nemen via info@dewalrussneek.nl? Dan nemen wij contact met u op.

Groeten, Paul

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2020 beoordeeld

We hebben hier met zijn vieren gezellig en lekker gegeten. Bediening vriendelijk en eten lekker. Nadeel was dat het boven wel erg warm was. Bediening gaf aan dat door COVID de airco niet aan mocht.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank lynnv911
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
We hadden een kortingsbon dus konden een duurdere lunch nemen. Een heerlijke surf en turf salade met biefstuk puntjes en garnalen.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 776ellyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Walrus bekeken, bekeken ook

 

In De Walrus geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding