Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader! ”
Beoordeling van Markt23

Markt23
Geclassificeerd als nr. 3 van 56 Restaurants in Sneek
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 11 US$ - 22 US$
Gegevens restaurant
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij een bezoek aan Sneek via Tripadvisor bij dit restaurant terecht gekomen. Heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuk ingericht restaurant. Een heerlijke avond.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank U7759YHcharlottev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (146)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

15 - 19 van 146 beoordelingen

27 juli 2020 beoordeeld

Via Tripadvisor hier beland. Mooie grote zaak waar we binnen plaatsnamen. De service was echt heel goed en ook het eten was van hoog niveau voor de prijs die het kost. Gewoon een super leuke tent waar je lekker kan eten!

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JandeJager1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was de hele middag al regenachtig en fris en we besloten om ergens in het centrum van Sneek wat te gaan eten.
Bij Markt 23 zag het er gezellig uit en dus waagden we het erop, ondanks het feit dat er bij de ingang stond dat een reservering verplicht was.
Even gevraagd en er bleek nog plek voor drie personen te zijn.
We konden boven plaatsnemen.
Drie biertjes genomen en een mosterdsoep plus wat brood (wat geserveerd werd als pizzabodem met een pizzasnijder en drie lekkere sausjes).
De serveerster bood ons nog een gratis biertje aan dat wellicht nog over was of dubbel besteld. Leuke verrassing.
We bestelden alledrie iets anders als hoofdgerecht, maar dat smaakte allemaal goed.
Ik had een pokebowl zalm.
Nooit geprobeerd, maar het beviel goed.
Aanrader voor degenen die lekker willen eten in het centrum van Sneek.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 483ruudk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie grote tent, daardoor duurt het allemaal een klein beetje langer maar nog steeds vlot. Op de kaart niet alleen het standaard gebeuren gelukkig. De salade avocado is heerlijk en dat geldt ook voor het broodje steak. Leuk eigen gebrouwen biertje onderonsje en verdejo per glas. Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Brigitte1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Verwarmd terras, vriendelijke bediening. Dat is de eerste indruk als je aankomt bij Markt 23. Het eten is goed, grote eters zullen niet aan hun trekken komen, kleine porties doch van goede smaakvolle kwaliteit. Heerlijke wijn, zij het wel aan de prijzige kant.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank joopskunst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Markt23 bekeken, bekeken ook

 
Sneek, Friesland
 

In Markt23 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding