Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Redelijk eten maar slechte bediening”
Beoordeling van de Lachende Koe

de Lachende Koe
Geclassificeerd als nr. 35 van 189 Restaurants in Leeuwarden
Keukens: Belgisch, Nederlands
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
18 augustus 2021 beoordeeld

Het was er erg rommelig. Eten was lauw op koude borden. Niet gevraagd hoe het was en of er genoeg was. Glazen aan de bovenkant vastgepakt. Niet voor herhaling voor ons.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank L3831ZXav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (185)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 185 beoordelingen

12 oktober 2020 beoordeeld

Goede bediening, vriendelijk en behulpzaam. wel een beetje luidruchtig, de muziek is goed maar staat iets te hard aan.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank corh364
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2020 beoordeeld

Goed en voordelig concept, 2 of 3 gangenmenu voor een vaste (lage) prijs, dranken inclusief! Keuze uit verschillende gerechten voor elk wat wils. Vriendelijke bediening die je constant van drank voorziet. Wij hadden het geluk dat er nog één tafeltje vrij was op het zomerterras want we hadden niet gereserveerd, terras was druk maar gezellig. Eten is lekker.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Chris G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Herrie muziek. Geen Affligem 0%. Goeie bediening. Gezellig restaurant in een prima omgeving. Centrum van Leeuwarden.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank ottom28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een van onze avonden in Friesland had ik bij Eetcafé De Lachende Koe in Leeuwarden gereserveerd. Hier kun je voor een vast bedrag een menu met 2 of 3 gangen inclusief drankjes nuttigen. Dat vonden wij een leuk concept. Zo ben je niet al te duur uit en heb je toch een compleet diner. Het restaurant zit in een leuk, oud pandje in de historische binnenstad van Leeuwarden. We hebben er lekker gegeten en gedronken en ook nog een schilderij gekocht waar we tijdens het eten verliefd op werden. Wij vonden De Lachende Koe een prima adresje.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Louise15101970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die de Lachende Koe bekeken, bekeken ook

 

In de Lachende Koe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.