Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Beoordeling van De Walrus

De Walrus
Reserveer een tafel
2
do 1/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 10 van 186 Restaurants in Leeuwarden
Keukens: Europees
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd gezellig , ook super geregeld nu tijdens Corona!
Wel ff reserveren van te voren. Eten is altijd top hier!!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Mickeydewit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (735)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

32 - 36 van 735 beoordelingen

1 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten is best oké maar bediening wat ‘pusherig’ om meer orders te genereren
Wc’s heren lijkt eerder een pisbak - kan echt niet meer in deze tijd.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank MjhV_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2020 beoordeeld

Gezellig terras, heerlijk gegeten, vriendelijke persoonlijke bediening,
Zeker n aanrader!!! Proeverij voor 2 is top!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 867marijkeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Keurig voor elkaar bij de Walrus.
Eten van goede kwaliteit en voldoende.
Zo veel mogelijk corona proof.
Blijft altijd een gezellig gebouw. Sfeervolle inrichting. Samen met het grote terras een mooi verzamel punt in Leeuwarden.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Siebo v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn moeder was jarig tijdens onze vakantie in Friesland en ik wilde haar trakteren op een high tea in Leeuwarden. Na wat oriëntatie reserveerde ik hiervoor bij De Walrus. Ik kende deze gelegenheid nog van een eerder bezoek aan Leeuwarden en het was praktisch naast ons hotel. High teas zijn er in soorten en maten. Deze kostte iets van 21 of 22 Euro per persoon. We kregen heet water, verse munt, gember, een assortiment theezakjes en uiteraard diverse hartige hapjes, sandwiches en zoetigheden. Ze werden allemaal tegelijkertijd geserveerd wat wij net iets minder vonden maar dat is uiteraard persoonlijk. De hapjes waren wel lekker en ruimschoots voldoende. We zaten op het terras en genoten van het uitzicht. Vanwege de feestelijke gelegenheid dronken we ook nog een lekker glas Cava en uiteindelijk rekende ik € 53,50 af. Wij waren content.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Louise15101970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Walrus bekeken, bekeken ook

 

In De Walrus geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding