Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (1.343)
Beoordelingen filteren
1.343 resultaten
Waardering van reizigers
622
606
89
24
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
622
606
89
24
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.343 beoordelingen
Beoordeeld op 14 maart 2020

Mooi hotel met goede kamers en bedden, vriendelijk personeel, heerlijk eten.
Vreemd dat de richtlijnen 200 tekens aangeven. Goed is goed. Je kunt je hier goed vermaken. Verder is Leeuwarden een prima stad om te vertoeven.

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank theresaenjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
J4757RDhelenv, Front office van Oranje Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2020

Beste Theresa & Jan,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Fijn om te horen dat u zich prima heeft vermaakt in onze mooi Friese hoofdstad. We zien u graag nog eens terug.

Met vriendelijke groet,

Cindy de Vries

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2020

De kamer was top lekker geslapen heerlijk ontbeten als ik nog is een hotel in leeuwarden nodig heb boek ik zeker bij jullie de locatie was top het inchecken liep soepel en snel de hygiene van de kamers was ook goed ik heb nergens iets over te klagen

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank thuoschermer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Oranje_Hotel, Front office van Oranje Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2020

Hi Thuoschermer,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze geweldige review. Wij worden hier erg blij van! Wanneer u weer eens in de buurt bent, verwelkomen wij u graag nomaals.

Met vriendelijke groet,

Cindy de Vries

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2020

Zoals ik al eerder melden waren de kamers erg warm en zat de deur van mijn balkon bij aankomst niet op slot. Verder ben ik zeer tevreden over het personeel en op de situatie met de verwarde man, werd erg goed gereageerd vond ik zelf!

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank elsjewakker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Oranje_Hotel, Front office van Oranje Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2020

Beste Elsjewakker,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij waarderen dit enorm! Wat vervelend om te horen dat de temperatuur van de kamer te warm was. Het is ook niet de bedoeling geweest dat de balkondeur niet op slot was bij binnenkomst. Wij zullen dit dan ook intern oppakken. Verder alle lof voor mijn collega's die zo goed hebben gehandeld bij de situatie. En u natuurlijk bedankt voor alle begrip. We zien u graag nog eens teurg!

Met vriendelijke groet,

Cindy de Vries

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2020

Top verblijf in Oranje hotel, sympathiek en behulpzaam personeel en overal was aan gedacht, zeker voor herhaling vatbaar. Ook het bij de prijs inbegrepen 2-gangendiner was heerlijk en veel uitgebreider dan we hadden verwacht. Was helemaal naar onze tevredenheid.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank nicoletomaula
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Oranje_Hotel, Front office van Oranje Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2020

Beste Nicoletomaula,

Wat een gweldige review! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is geweest. Wij zien u dan ook graag nog eens terug in het Oranje Hotel.

Met vriendelijke groet,

Cindy de Vries

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2020

Goed hotel met vriendelijke bediening en mooie kamers en met prima bedden en een keuze uit kussens. Ligging top als he met de trein reist. Ook tov stad een goede ligging. Alles op loopafstand. .......

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Achmea2000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team_Oranje_Hotel, Front office van Oranje Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2020

Beste meneer/ mevrouw,

Het doet ons goed uw feedback te mogen lezen. Fijn te vernemen dat u de kamers en onze locatie als prettig heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw reactie en we hopen u nogmaals bij ons te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Charlotte Knol
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken