Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (565)
Beoordelingen filteren
565 resultaten
Waardering van reizigers
113
254
134
39
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
113
254
134
39
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 565 beoordelingen
Beoordeeld op 18 oktober 2016

Ontvangst goed snelle check-in .Parking aan de dure kant.
Kamer niet groot wel netjes goed bed.Ontbijt was niet erg uitgebreid maar alles was vers .Hotel ligging is goed vlakbij het meer in de buurt zijn restaurants en bars in overvloed.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ron d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian S, General Manager van Ibis budget Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2016
Google-vertaling

Bongiorno Dear Ron d.,
thank you so much for your review.
We are glad to read that you enjoyed the services we offered and the location near to the lake of Lugano.
We hope to welcome you back soon again.
Sunny regards
Christian S.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2016 via mobiele applicatie

Super schoon eenvoudig maar goed doorreis hotel die gebruik maakt van de faciliteiten van het naast gelegen Ibis. Om de hoek ligt het meer van Lugano. Top locatie en betaalbaar. Spreken Engels, goede overdekte parkeerplaats en maar 15 min van de snelweg route. Ook gratis goede WiFi. Aanrader dus.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank patriciav157
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2015

De kamers zijn schoon, maar klein, te minimalistisch (er zit bijvoorbeeld niet eens een normale deur bij de wc, de wastafel zit midden in de ruimte, er is geen ruimte voor koffers etc. Geen ontbijt inbegrepen, aan de overkant van de straat is een lekker bakkertje met cafe waar je ook kunt zitten Voor 20 euro per nacht meer zit je in het normale Ibis hotel wat aan het pand vast zit. Er is een betaalde parkeergarage aanwezig.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Irwin-Irene
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2015

Dit was een overnachtingshotel op weg naar Italie op slechts een paar 110 meter van het meer van Lugano
Men was er behulpzaam en vriendelijk
Kamers waren netjes, matrassen misschien wat zacht.
Uitstekend ontbijtbuffet

Datum van verblijf: februari 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank marcolee53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian S, Manager van Ibis budget Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2015
Google-vertaling

Dear Marcolee5...,
we are glad to read that you appreciated the quality of the service offered by our Staff and that our rooms meet your expectation.
It is very rewarding for us that you enjoyed the quality of our breakfastbuffet, as well as our central location a few steps from the lake of Lugano. Thank you a lot and wishing you a nice Holiday.
Christian Schreiner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2014

Een eenvoudig maar goed hotel om te overnachten als je de volgende dag verder moet. Goede sanitaire voorzieningen en het bed sliep voortreffelijk. Je kunt vanuit het hotel naar het meer lopen en een leuk restaurant uitzoeken. Alles is op loopafstand.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hans B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken