Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.224)
Beoordelingen filteren
1.224 resultaten
Waardering van reizigers
536
488
140
36
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
536
488
140
36
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.224 beoordelingen
Beoordeeld op 26 januari 2020 via mobiele applicatie

Locatie is perfect. Centrum is op loopafstand. Kamer was niet groot, op een ‘tiny house’ manier ingericht. Prima voor 1 nacht. Als ik langer was gebleven zou ik een grotere kamer boeken. Prima ontbijt. Fitness ruimte is klein

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Iwillsleepathome
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H-Hotels_Schweiz, Manager van Hyperion Hotel Basel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 januari 2020
Google-vertaling

Dear guest

thank you very much for taking the time to review your stay. We are really happy that you enjoyed your time with us and that our service and amenities met your expectations. We are looking forward to welcome you soon again!

Best regards

Your H-Hotels team
Lena Achstaller - Guest Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2019 via mobiele applicatie

Over dit hotel niets dan lof! De kamers waren super mooi en schoon. De kamers zijn niet heel groot maar is geen probleem, want in principe slaap je er enkel. De badkamer was zeer schoon en functioneerde goed... de luxe badsop was een leuke aanvulling! Tevens kun je kosteloos gebruik maken van de minibar en deze wordt iedere dag bijgevuld.
Vanwege ons huwelijksjubileum kregen wij een gratis upgrade en wat hapjes op de kamer.. erg leuk en lief geregeld!
Advies is wel om te vragen om een kamer met cityview en dan een wat hoger etage.

Het hotel ligt zeer centraal en omgeven door OV voorzieningen. Zeer handig aangezien je vanuit het hotel een gratis OV kaart krijgt, welke je gedurende je verblijf kosteloos kunt gebruiken.

Wanneer wij weer naar Basel zijn, zullen wij beslist weer kiezen voor dit hotel!!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Robin_VB23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sven H, Manager van Hyperion Hotel Basel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2019
Google-vertaling

Dear Robin

thank you for taking the time to share your great review with us and other guests. We are very happy to read that you had a good experience at the Hotel. Your positive feedback is a great motivation for the entire team. Thank you very much! We are looking forward to welcoming you again.

Best regards

Lena Achstaller
Guest Service Manager
H-Hotels Schweiz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019 via mobiele applicatie

Had een superior kamer geboekt met 2 panorma ramen. Bij aankomst kregen we deze niet, zou niet standaard zijn volgens het personeel, de website laten lezen en kregen een 'upgrade' en zou worden aangepast op de website. Tot op heden niet..
Muziek ik badkamer deed het niet.
Verder heerlijk geslapen en ov kaart was super fijn! Locatie is helemaal goed.
Ontbijt was enorm uitgebreid en voldeed volledig aan onze wens

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anjap1986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sven H, Manager van Hyperion Hotel Basel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Google-vertaling

Dear guest,

thank you very much for staying with us and for bringing your experience to our attention. We are delighted to see that you enjoyed your stay and appreciated our friendly staff just as much as our great location right in the heart of the city center and our tasty breakfast. We are looking forward to welcoming you again at our hotel in the future.
Best regards

Lena Achstaller
Guest Service Manager
H-Hotels Schweiz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2019 via mobiele applicatie

Onze kamer was heel klein en we hadden uitzicht op een dak van een gebouw naast het hotel. Desondanks toch erg genoten van ons verblijf. De kamer was proper, we kregen kaartjes voor gratis gebruik van OV, minibar was inbegrepen... Het hotel ligt ook op een 15 min stappen naar het centrum, wat goed te doen is, en naast een tramhalte. Als we ver van het hotel waren konden we de weg altijd makkelijk terug vinden, omdat het hotel erg hoog is (30 verdiepen). We betaalden wel nog eens 30CHF per nacht voor de parking van onze wagen, dus daarmee moet je ook wel rekening houden.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 518janned
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sven H, Manager van Hyperion Hotel Basel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2019
Google-vertaling

Dear guest,

thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay with us. We are happy that our facilities met your expectations and you enjoyed the stay in our hotel. We hope you will visit us soon again.

Best regards

Lena Achstaller
Guest Service Manager
H-Hotels Schweiz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 maart 2019

We werden hier zeer vriendelijk onthaald en voelden ons hier vanafde eerste minuut thuis! Een locatie waar men voelt, dat men hier alleen voor de klant leeft!
De kamer en de badkamer waren zeer aangenaam ingericht, het ontbrak aan niets. De grote verrassing was het luxuese ontbijt met zeer veel keus en alles was fris! Een zeer opmerkzaam personeel!

Kamertip: Je hebt steeds de brede blik op de stad Bazel
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Eduard T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H-Hotels_Schweiz, Manager van Hyperion Hotel Basel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019
Google-vertaling

Dear guest,

thanks a million for your fantastic review regarding your recent stay at our hotel. We are more than happy about your 5 star rating. Please come back soon for another brilliant stay.

Kind regards,
Lena Achstaller
Guest Service Manager
H-Hotels Schweiz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken