Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.685)
Beoordelingen filteren
1.685 resultaten
Waardering van reizigers
589
791
250
39
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
589
791
250
39
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.685 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2016

Zeer leuk en verzorgd hotel.
Hotel ligt aan een drukke weg, maar daar hoor je niets van.
Ideale ligging om uitstappen te doen.
De bus stopt voor de deur en brengt je naar het centrum ( a en g )
Het trein station ligt op 10 minuutjes wandelen.

Kamers waren ruim en werden elke dag gepoetst.
zeer goede airco.
ruime kleerkast.

Personeel was zeer vriendelijk.

Het zwembad was proper onderhouden, groot genoeg, overal 1.1meter diep dus ideaal voor kinderen, rustig,...

enige minpuntje mss: geen koffie of chocolademelk op de kamer ( wel thee )
iets meer variatie qua ontbijt was leuk geweest.

Kamertip: neem een iets ruimere kamer en vraag een rustige (4de verdieping)
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Etruscan Chocohotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your review, Bart.
Come back soon to visit!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2016

Perugia is de chocoladestad van Italië. Met elk jaar de derde week van oktober een groots chocoladefestival. Proef de lekkerste chocolade en ontdek de leukste chocolade gadgets!

Wanneer u zoekende bent naar een voor Italië modern hotel, bent u bij Etruscan Chocohotel Perugia op het goede adres. Al bij binnenkomst ontdek je dat dit hotel nog net niet overdreven is veranderd in een chocoladeparadijs. Dit hotel geeft niet alleen een grommende maag, maar ook een lach op het gezicht dankzij vriendelijk personeel. De hotelkamers zijn ruim opgezet met elk een heerlijk bed, een handig bureau en een nette badkamer. Een kijk uit het raam geeft je blik op een tankstation.

Centrum Perugia is twee kilometer stijl naar boven. Een klim van circa 20 minuten brengt je in het prachtige hart van Perugia. Wanneer de luiheid overheerst is er voor het hotel een bushalte waar eens per 30 minuten een bus vertrekt naar het centrum. Bus tijden zijn overigens makkelijk vindbaar op Google Maps.

Na een lange dag Perugia en een heerlijke nacht in bed, verlang je naar een echt Italiaans ontbijt om je grommende maag te stillen en je dag goed te beginnen. Diverse lekkernijen staan tot 10:00 in de ochtend voor je klaar. Voor de simpele mens hebben ze broodjes, brood, kaas en ham. Je kunt ook je dag beginnen met een gekookt eitje of een stukje cake met chocoladepasta. Dranken? Genoeg keus! Water, melk, vruchtendranken, chocolademelk, koffie en thee zijn er om je keelgat mee te spoelen.

Sluit je vertrek af met een bezoek aan de chocoladewinkel naast de receptie van het hotel. Met diverse op chocolade lijkende accessoires en vele heerlijke Italiaanse chocolade. A presto!

Kamertip: Hogere verdiepingen hebben geen last van geluid van beneden
Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MerijnvanDorst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Etruscan Chocohotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2016
Google-vertaling

Dear Minstapolio,
thank you very much for your review!
We are very glad that you enjoyed so much your stay in Perugia.
Come back soon to visit!
Lavinia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2015 via mobiele applicatie

4 nachten hier verbleven; alles leuk in chocolade thema. Kamers zijn oké. Tegenover het hotel ligt een bushalte waarmee je (lijn G) naar het centrum kan.

Ontbijt is echt Italiaans en uitgebreid. Bovenste verdieping een zwembad.

Al met al leuk om een paar dagen te verblijven, maar we vonden het een beetje oubollig. Verder zijn er niet heel erg veel faciliteiten. Maar als je voor niet te veel geld dicht bij het centrum wil verblijven is dit zeker prima.

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mark b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Etruscan Chocohotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Mark,
thank you very much for your review.
You're right, our position is very good to visit the city centre but still having all the comforts of an "outside" position.
Hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2015

Leuk hotel. Helemaal in de choco stijl ingericht. Nette kamers, uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Zelfs een chocowinkel in hotel. Wil je naar het centrum dan moet je klimmen. Maar t.o. Het hotel vertrekt een bus die je midden in het centrum afzet. We konden geen gebruik maken van het zwembad op het dak. Dit zou binnen een paar weken open gaan.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hennyka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Etruscan Chocohotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2015
Google-vertaling

Dear Hennyka,
Thank you for your kind words regarding your stay.

It would be a great pleasure to welcome you back again at Chocohotel.

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2015 via mobiele applicatie

We hebben hier een fijn verblijf gehad. Het hotel zag er netjes en schoon uit. Ruime kamers en opzich een goede ligging, want voor de deur is een bushalte die je naar het centrum brengt.
Een leuke chocostore binnen waar ze de gekste dingen van chocolade verkopen, erg leuk om even te bekijken.

Helaas was het zwembad gesloten, waarom was mij niet duidelijk. Het was zo warm dat het wel fijn was geweest om even af te koelen in het zwembad en ook voor de vele kinderen die in het hotel verbleven.

Maar het was zeker de moeite waard dit hotel!

Datum van verblijf: juni 2015
Bedank Roxleb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken