Erna W

Vakantie

Beoordeling van Relais Dell'Olmo
4,0 van 5 bollen6 sep 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prima hotel, schoon, goede corona maatregelingen en zeer goed op gecontroleerd! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, top! Kamers zijn prima, groot balkon erbij. Enige tip due wij hebben is plaats een nespresso apparaat op de kamer ipv oploskoffie.
Helaas is de naastgelegen weg wel hoorbaar. Als je luidruchtige buren hebt hoor je ze goed in de kamer. Ontbijt is prima, het naastgelegen restaurant is zeer goed en voor herhaling vatbaar!
Datum van verblijf: september 2020
Info Relais dell'Olmo, Direttore generale van Relais Dell'Olmo, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 2 okt 2020
Dear Erna W,
thank you so much for sharing your review. It was a pleasure to welcome you. We are really glad to know that you enjoyed our Relais. Thank you for your appreciation about our services.
Your satisfaction is our goal and we do sincerely apologize for any inconvenience.
Thank you again, we look forward to your next visit .
Kind regards,
10.3 km van Relais Dell'Olmo
12.5 km van Relais Dell'Olmo
Meer hotels in Perugia bekijken
Beoordeeld op 3 september 2019

Pluspunten:
- Kamer: ruim (mezzanine) en proper, heel veel opbergruimte en goeie bedden
-Badkamer: ruim, veel toiletgerief, 4 handdoeken/ pers dagelijks, regendouche Ć©n gewone douche
-Zwembad: handdoeken aan het zwembad (geen dagelijkse wissel,te huur)
en je mag met opblaasbare dingen in zwembad
-Ontbijt: goeie koffie, veel koeken, cake etc, noten, pitten, verschillende kazen (lekkere brie), lactosevrije melk. Zalige Boule de berlin!
-Ze hebben een eigen, goed resto naast het hotel
-Toplokatie: op 20 min rijden van Perugia
-Zeer goeie wifi!!

Mindere punten:
-Isolatie: de isolatie was in ons gedeelte heel slecht, tot een paar kamers verder (gecheckt met andere gasten) kon je lawaai horen. Aan de balken boven de mezzanine zijn er grote spleten, heeft er waarschijnlijk mee te maken.
Dat en het feit dat er tijdens het weekend een grotere drukte is door weekendgasten maakt het vooral 's nachts lawaaiig. Oordopjes kunnen hier helpen of misschien kan het hotel gezinnen met kleinere kinderen bij elkaar plaatsen.
-Nog niet eerder meegemaakt: badmuts verplicht aan zwembad (te kopen in hotel zelf of Decathlon - vlakbij)
-Bij het ontbijt waren er alleen ei (vrij droog) en spek als warme gerechten, leuk zou zijn de toevoeging van pannenkoeken en vers fruitsap

Datum van verblijf: augustus 2019
Info R, Direttore van Relais Dell'Olmo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019

it's great that you have spent a pleasant time with us, thanks for loving the breakfast and for having been impressed by the whole experience at the Relais.
Thanks for your compliments and for getting on with the staff, we all do a great job in taking care about our guests. We have loved your satisfied review and we really look forward to welcoming you again!

Beoordeeld op 5 juli 2019

Hele goeie ontvangst van het vriendlijke personeel .et uitleg waar je moet zijn om te ontbijten , alsook waar je met zijn voor het avondeten als je in half pension verblijft.
Ook daar wordt je heel vriendlijk ontvangen en bedient van het lekker en afwisseld 3 gangenmenu
Mooi verzorgd , proper , goeie bediening, hele goeie ligging om uitstappen te doen.
Geen overlast van lawaai door een drukke weg.
Grote keus bij het ontbijt.
Ook een goed verzorgd zwembad.
Ook hondvriendelijk hotel, hond is overal welkom

Datum van verblijf: juli 2019
Info R, Direttore van Relais Dell'Olmo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019

Dear Renata T,
thank you for your review!!!We have loved it, Thank you very much again! We have enjoyed your positive comment on the our services. This makes us totally happy! It has been a pleasure to welcome and assist you during your stay. We hope to see you again.
Best regards,

Beoordeeld op 25 juni 2019

Hotel centraal gelegen om verschillende bekende toeristische plaatsen te bezoeken. Heerlijk proper zwembad om nog eens te zwemmen na een vermoeiende dag. Vriendelijk personeel, goed onthaal.
Ontbijt, veel variatie.

Datum van verblijf: juni 2019

Dear Roving49964361085,
thank you so much for your review. It was a pleasure to meet you and we are very glad to know that you appreciated our Relais, the location, breakfast and especially our staff. Every day we work hard to guarantee to our customers our best services of our guest. Our Relais is strategically located to visit interesting towns and medieval village near Perugia, so we are so happy that you enjoed this opportunity!
Looking forward to see you again soon.
Kind regards,

Beoordeeld op 18 november 2018

ter verwacht

Over het algemeen gezien vind ik dit geen 4 sterren waard, er hangt een kille zakelijke sfeer, een echt vakantiegevoel had ik er niet. Onze kamer was heel donker met 2 kleine raampjes, heel weinig kastruimte voor 4 en een badkamer voor mindervaliden. De ligging is heel triest, in industriegebied, naast autostrade, aan het zwembad hoor je soms het verkeer. WiFi was ook zeer slecht. Het enige positieve aan dit hotel was het eten s avonds, dat was lekker.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 3 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een mooi hotel! Zeer vriendelijk personeel. Mooie kamers, mooi zwembad. Uitgebreid ontbijtbuffet terras voorzien waar het heerlijk zitten is sā€™avonds. Er waren veel Belgen tijdens ons verblijf wat leuk was voor de kinderen. Top!!! Dicht bij de autostrade.

Datum van verblijf: juni 2018
ClaudiaBellachioma, Direttore van Relais Dell'Olmo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2018

Dear 7kristofv,
Thank you for your review. We are happy that you have had a nice stay in our Relais. Our location is in fact very popular because it is really convenient to reach the most interesting places of our region.
Looking forward to welcoming and serving you again in our hotel and city, we all wish you a lovely summer.
Sincerely,