Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.905)
Beoordelingen filteren
1.905 resultaten
Waardering van reizigers
955
698
197
42
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
955
698
197
42
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.905 beoordelingen
Beoordeeld op 26 mei 2017

Prima hotel op een uitstekende locatie. Enkele tientallen meters van de roltrappen naar het historisch stadscentrum gelegen. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn uitstekend. Groot en schoon. Badkamer is schoon en heeft een prima douche. Ontbijt is erg uitgebreid. Privéparkeerplaatsen beschikbaar.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sleur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2017 via mobiele applicatie

Mooi hotel, kamers misschien wat verouderd maar hier ligt net de charme. Badkamer met alle voorzieningen en infra rood lamp om je nek extra te ontlasten. Goede matras maar een beetje aan de harde kant.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank brunodR1410EI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2016 via mobiele applicatie

I pakket, zwembad, fitness, uiterst vriendelijke staff, ontbijt kan iets beter qua kwaliteit voor 4-sterren, ideale startlocatie voor meerdere uitstappen, bus, Paolina richting centrum, Passigniano, Asissië. 3 dagen Perugia lijkt voldoende om de stad uit te pluizen.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dirk W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2016

Het hotel ligt precies bij het roltrappensysteem naar het centrum van de stad. Ideaal voor uitstapjes. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was goed en de kamer ruim, met een prachtig uitzicht. De prijs/ kwaliteitsverhouding zeer goed.

Kamertip: Wij hadden een tweepersoonskamer van 18 m2 en die was goed. Had gevraagd om een mooi uitzicht en ook gekregen.
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mariekebb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2016

Het personeel is buitengewoon behulpzaam en vriendelijk. De kamer was perfect. Aan niets heeft het ons ontbroken. Vooral de locatie t.o.v. de binnenstad is heel erg fijn: met de roltrap ga je vanaf het hotel naar boven en dan sta je midden in het centrum. Wij logeerden er voor de derde keer en komen zeker weer terug.

Kamertip: Wij hadden een kamer op de 5e verdieping aan de voorzijde, met balkon. Uitstekend!
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank HubertH138
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken