Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.844)
Beoordelingen filteren
1.845 resultaten
Waardering van reizigers
552
817
365
85
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
552
817
365
85
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.845 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2018

Prachtlocatie. Schitterende kamer, vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt. Beveiligde parking. En vlakbij alle bezienswaardigheden. Het was een belevenis om Siena mee te maken tijdens de Palio. Het personeel heeft veel info gegeven om dit zo goed mogelijk te kunnen meemaken.

Kamertip: De kamers met terras
Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank Danny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MinervaSiena, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Minerva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Danny,
many thanks for your stay at hotel Minerva. We are glad that you enjoyed the hotel and loved Siena.
We are waiting for your next holiday in Siena.
Best regards from Hotel Minerva's staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2018

Prijs / kwaliteit een goed hotel. Niet het mooiste en modernste maar alle comfort is aanwezig. Kamers zijn ruim, goede bedden. Opgelet, temperatuur van het water van de douches kan wel af en toe plots schommelen. Ontbijt was ok, Niet het grote buffet, maar meer dan genoeg. Groot voordeel was de overdekte parking en de ligging.
Nadeel : de wifi stelt niet veel voor.

Kamertip: kamer aan de achterkant vragen, geen lawaai en prachtig uitzicht op de stad.
Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank fournitjer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MinervaSiena, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Minerva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2018
Google-vertaling

Dear guest,

many thanks for staying at Minerva's. We are glad you enjoyed your stay and we hoper you will come back to visit our wonderful city very soon.
All the best from Hotel minerva's staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2017

Het hotel is gelegen in het centrum aan het begin van de centrale winkelstraat. Niettemin is het zeer rustig. De dienstverlening is zeer goede. Een extra troef is de uitstekende overdekte garage voor de auto.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank arlusso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rocco-Lerose, Direttore van Hotel Minerva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Wim,
many thanks for your stay and for your review. We are waiting for your next holiday in Siena.
All the best from Hotel Minerva's staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2017

niets mis mee, maar ongezellig. Ligt wel OK binnen de stadsmuren en kort bij het centrum. Ontbijt was goed maar erg rommelig. Kamer was goed, maar erg klein. Wifi was waardeloos. Hebben we daarom maar niet gebruikt.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank René v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rocco-Lerose, Direttore van Hotel Minerva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2017
Google-vertaling

Dear René I'm sorry to read that your experience was not so good. Probably you reserved an economy room which is smaller thatn the standard. As far as for the wi-fi, we never receive compliantrs about it, so I'm really surprised.
Best regards from Hotel Minerva's staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2017

De service was uitstekend, zeer vriendelijk onthaald door het vriendelijke personeel, er is een zeer goede parkeergelegenheid. Het ontbijt was ook goed. Het personeel aan de receptie vertelt heel graag wat er te bekijken is in de stad. Een heel fijn hotel

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank yannickr425
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rocco-Lerose, Direttore van Hotel Minerva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest,
many thanks for choosing us and for your review. We are glad to know that you appreciated our hotel and town.
We are waiting for your next holiday in Siena.
Best regards from Hotel Minerva's staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken