Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.181)
Beoordelingen filteren
1.181 resultaten
Waardering van reizigers
319
560
221
57
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
319
560
221
57
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.181 beoordelingen
Beoordeeld op 7 oktober 2018

Een uitstekend hotel met mooie kamers en een erg goed ontbijt.
Goede en goedkope parkeervoorziening en voortreffelijke service,
op loopafstand, dus heel erg dicht bij het centrum
service gericht personeel en een bijzonder vriendelijke eigenaar

Kamertip: kamers aan de achterkant kijken uit op het voetbalstadion
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bochem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2018

Twee nachten Siena: sweet memories. Op zoek naar een betaalbaar hotel in het centrum met garage kwamen we dit hotel tegen. Ziet er van buiten en van binnen lief uit. Was vast vroeger een heel grote privé villa. Mooie wandschilderingen en verrassende kamers.
Kortom, een aanrader en bij (hopelijk) een volgend bezoek aan Siena zeker weer te boeken.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Noortje2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francescarosi2741982, Proprietario van Hotel Chiusarelli, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018
Google-vertaling

Dear customer,
we are grateful for the beautiful description of our hotel.
we are happy to have become part of your sweet memories.
Your beautiful comment makes us really proud and sure to proceed in our work ,trying to continuosly improve our services .
hoping to have you again our welcome guests
Francesca Rosi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2018 via mobiele applicatie

De locatie is voor ons echt perfect. Verderop is het mogelijk om je auto gratis te parkeren. Het centrum is letterlijk om de hoek. Jammer is dat de man van de receptie lichtelijk geïrriteerd raakt als je teveel vraagt. Aan de andere kant is de vrouw van de receptie weer super behulpzaam! De kamers zijn heel gehorig en echt ouderwets. Je kan hier zoveel meer uit halen door het op te knappen.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Linda_Bircan-Schot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2016

hotel ligt ideaal om de stad in te trekken. Een pluspunt is dat het hotel een private parking heeft.
Charmant , beetje oud maar proper en voldoende ruime kamers.
Ontbijt gevarieerd .
Aanrader zeker, zeer ,gemakkelijk te bereiken met de auto.
op 10 minuten wandelen van

Kamertip: kamers voorkant zijn rustiger
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 389mariannem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2014 via mobiele applicatie

Goed hotel, 100m van historisch centrum, zonder geluidsoverlast. Leuke indeling met een verfrissend interieur. Vriendelijke bediening, goed ontbijt voor Italiaanse begrippen, privé parkeerplaats aanwezig voor een betaalbare prijs. Aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2014
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PeggyAarts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken