Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Duomo di Pisa te ontdekken
vanaf 90,95 US$
Meer info
vanaf 56,41 US$
Meer info
vanaf 18,42 US$
Meer info
vanaf 86,34 US$
Meer info
Beoordelingen (4.833)
Beoordelingen filteren
4.833 resultaten
Waardering van reizigers
3.041
1.457
278
29
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.041
1.457
278
29
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 4.833 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2017

Bij een bezoek aan Italië, is ook Pisa altijd wel onder de aandacht vanwege de "scheve" toren. Nu is het teveel eer om alleen de scheve torren te noemen, want er staan zeker meer prachtige gebouwen, waarbij de Dom met het prachtige gewelf. een bezoek meer dan waard.

Datum van activiteit: augustus 2017
1  Bedank HZEGERS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2017

Er zijn restaurantiewerken bezig aan de koepel en de achterzijde van de kerk!
De voorgevel pronkt echter in al zijn glorie! Opvallende is dat voor de zijgevels van de kerk niet dezelfde witte marmer is gebruikt, maar mogelijk zal bij een verdere restauratie ook hieraan gewerkt worden!
Samen met het Batistero en de Torre is dit een prachtige Piazza dei Miracoli die je eens in je leven moet gezien hebben!
Wel erg druk !

Datum van activiteit: september 2017
Bedank raymondj678
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2017 via mobiele applicatie

Mooi van buiten (ondanks dat de koepel in de steigers staat) en ook van binnen. De drukte probeert men te reguleren door het gratis kaartje, dat afgehaald moet worden bij het centrale ticketbureau aan de noordkant van het plein, van een tijd te voorzien.

Datum van activiteit: september 2017
Bedank Jan53C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2017

Een groot plein met een basiliek en een scheve toren.. je kan je afvragen waarom dit gebouwd is maar het is wel mooi.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank AllScholte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2017

Mooi plein, vol touristen. De scheve toren doet wel wat kitscherig aan en is op foto's hoger dan in werkelijkheid. Je moet de toren hebben gezien, vooruit. Maar bereid je voor op een circus erom heen.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank wimh491
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken