Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (655)
Beoordelingen filteren
655 resultaten
Waardering van reizigers
86
240
209
77
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
86
240
209
77
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 655 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2017 via mobiele applicatie

Twee bollen voor de ligging van het hotel en het vriendelijke personeel van de receptie. En dat is ook alles. De buitenkant: kan wel een schilderbeurt gebruiken. De luifel voor de ingang is vervuild en de plantenbakken die het een aardig aanzien zouden kunnen geven staan schots en scheef en het groen erin is niet best verzorgd. De buurman is een broodjeszaak van een internationale keten die wel een terrasje heeft. Het gevolg is dat het voor het hotel een bende is met servetten, bekertjes, zakjes en nog veel meer die allemaal bij een vlaagje wind voor de ingang van het hotel blijven liggen. Ziet er niet uit.

Dan van binnen: oud, sjofel, somber, versleten. Onze kamer was groot genoeg, maar de badkamer is behelpen. Gescheurde tegeltjes en een uitgewoonde wastafel. Matig schoon allemaal.

Het ontbijt is zeer karig en bestaat hoofdzakelijk uit zoetigheden.

Snel een jaar dicht en opknappen die boel, een beter advies is er niet. O ja, en natuurlijk ook afspraken maken met de buurman om de vuilnisbelt voor de deur te voorkomen.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Jan53C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 april 2017 via mobiele applicatie

Qua ligging is dit hotel ideaal. Als je de juiste kamer hebt (aan de voorzijde) dan heb je uitzicht op de Toren van Pisa. Nog geen 300 meter lopen en je bent op het plein.
Het hotel is simpel. Je hoeft geen luxe te verwachten. De kamers zijn schoon en goed onderhouden, echter de faciliteiten in de kamer zijn gering. Een bed een stoel en een kast, een kleine TV (met alleen Italiaanse zenders). De badkamer is gedateerd en het is behelpen. Grotere personen kunnen zich niet goed bewegen zowel in de douche of het toilet. Het is namelijk allemaal vrij klein en smal.
Het ontbijt is vers, maar zeer beperkt. Wat broodjes, 3 soorten hartig beleg, jam en chocoladepasta. Je kunt altijd kijken of het ontbijt iets voor je is of dat je in de vele barretjes een ontbijtje nuttigt.
Het restaurant is gesloten. 's Avonds eten is dus niet meer mogelijk.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank 183michelv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2016

Voor een korte stedentrip verbleven wij met twee vriendinnen hier. We hadden gevraagd voor twee aparte bedden en kregen een driepersoons hotel kamer aangeboden. De kamer was groot, simpel maar schoon. De verwarming deed het meer dan uitstekend waardoor we die direct uitgezet hebben en het raam open. De badkamer was inderdaad wat verouderd maar gewoon schoon en ook elke dag schone handdoeken.

Het ontbijt was zeer simpel, maar een extra broodje bijvragen kon bij ons wel. Het personeel bij de balie was wat wisselend. Ene persoon sprak zeer goed Engels, hielp ons heel goed en deed het stapje extra. De andere waren wat kortaffer maar dat kan ook aan het gebrek aan hun Engelse taal liggen.

Ja, het is verouderd, simpel, maar je hebt daadwerkelijk zicht op de toren vanuit je hotelkamer, het ligt goed gelegen. Simpel maar alles wat je nodig hebt als uitvalsbasis.

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Maya H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2015 via mobiele applicatie

De ligging is perfect, maar het hotel is erg oud. Muffe en vieze badkamer. Het ontbijt was erg karig, broodje bij krijgen was niet mogelijk. Ook bij laat inchecken was er nietsmeer te eten. Een fles water was alles wat we konden kopen. Gratis wifi was er wel, als die het deed tenminste. Nee, dan liever meer betalen voor wat meer luxe de volgende keer.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank andrev573
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 15 juli 2009

Dit hotel is vervallen en het meubilair en de inrichting is zeer oud en muf.
Ontbijt was beperkt en het enige positieve is de locatie - ik vond de gedateerde inrichting niet erg maar wel de onbeleefde receptiemannen.
Vriendelijke ontbijtjuffrouw.
Als u de kamer met het balkon en uitzicht op de toren wilt, vraag kamer 42.

2  Bedank louismaxi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken