Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Palazzo Pfanner te ontdekken
vanaf 17,36 US$
Meer info
vanaf 75,21 US$
Meer info
Beoordelingen (671)
Beoordelingen filteren
671 resultaten
Waardering van reizigers
304
262
77
21
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
304
262
77
21
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 671 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juli 2017 via mobiele applicatie

Lag mooi op de route en zag er mooi uit. Verder is het niet heel erg bijzonder en je loopt er snel doorheen.

Datum van activiteit: juli 2017
1  Bedank Sanne1998
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2016

Ern mooi Palazzo met grandeur van weleer. Je kan de tuin en/of de palazzo bezoeken. De tuin is best mooi, maar de botanische tuin is mooier. En het palazzo is ook best mooi om weg te dromen over het leven hier, maar een zijn maar een paar ruimtes open, waar dan wel veel vitrine's staan met medisch gereedschap.

Een beetje een toeristenval, wel aardig..

Datum van activiteit: september 2016
1  Bedank GuidoS27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2016

Oude thuis van een doktersfamilie. Heel leuke villa met prachtige settings. Prachtige droomtuin en maar vijf euro entreegeld.Vriendelijke personeel, Doen !

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Deborah13111991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2016

Prachtige tuin en villa. De de moeite waard als je er langs komt als je de ronde van de oude stadsmuur doet.

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank Sander B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2016 via mobiele applicatie

De tuin word goed onderhouden en is mooi; groot is het niet. Het paleis wat wij als bezoekers kunnen zien erg klein. Tevens dien je wel entree te betalen, voor iets wat niet al te spectaculair is.

Datum van activiteit: augustus 2016
1  Bedank Brenda v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken