Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend restaurant”
Beoordeling van Gigi Trattoria

Gigi Trattoria
Geclassificeerd als nr. 52 van 691 Restaurants in Lucca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 20 US$ - 34 US$
Keukens: Italiaans, Soepen
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
6 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Arriveerde laat in Lucca. Helaas geen plek meer buiten maar kregen een tafeltje binnen aangewezen. Leuk pittoresk decor en heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Porties ruim en een erg vriendelijke bediening

Datum van bezoek: september 2018
Bedank diondelange
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.803)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.803 beoordelingen

7 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze vakantie heerlijk gegeten bij deze traditionele Italiaanse Trattoria! Bediening en eten gewoon top!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank ingok53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk geluncht bij Gigi. Het ligt aan een rustig pleintje waar veel Italianen komen eten.

We kwamen vlak voor 12 uur en konden daardoor een plek op het terras uit kiezen.
Als je later komt kun je beter reserveren.
De gerechten waren heerlijk en fair geprijsd. De Tiramigigi is een aanrader

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank René S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is gewoon zoals Italiaans eten is bedoeld. Rustige plek. Bediening met aandacht. Eten was heerlijk. Geen poespas. Voor buiten moet je vaak reserveren, wij zaten binnen, dat was ook helemaal prima. Ik zou het iedereen in Lucca aanraden hier een hapje te eten!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank rickv520
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voldoende keus, heerlijk gegeten. Populair vanwege kwaliteit eten en gezellige inrichting met overdekte buiten tafels. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Mike-heeft-trek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gigi Trattoria bekeken, bekeken ook

 
Lucca, Provincie Lucca
 

In Gigi Trattoria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding