Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“In het centrum, niet toeristisch”
Beoordeling van Ristorante all'olivo

Ristorante all'olivo
Een tafel reserveren
2
vr 19/7
20:00
Geclassificeerd als nr. 96 van 702 Restaurants in Lucca
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
9 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen er omdat we een bordje zagen in een zeer toeristisch gedeelte maar 3 straten verder kwamen we dit restaurant tegen. Eigenlijk klopt hier alles. Goede service, verrassend eten, prima terras en tegen een ok prijs

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 212bartk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (880)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 881 beoordelingen

8 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier hebben we twee keer gegeten. All twee de keren was het vol dus op tijd komen is raadzaam. Overigens is men ook zeer inventief een extra tafeltje wordt zo erbij gedekt. Hoppa weer een gewaardeerde klant. Het is natuurlijk toeristisch maar qua gerechten was het prima. De sfeer was ook wel authentiek en het ligt buiten de drukte. De bediening soms chaotisch maar men heeft het toch in de hand. Door de drukte was de bediening gehaast en soms werd er wel wat vergeten maar ach dat hoort erbij. Kortom voor de toerist een van de betere restaurants.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank hindriks2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2018 beoordeeld

We hadden het vleesmenu van de kaart. Dit was echt heel lekker. Hier zouden we zeker voor terug gaan. Ik Vond het personeel iets minder. Ze liepen opdringerig rond en er kon niet eens een lach vanaf. Er was een mannelijke ober die zeer vriendelijk was.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank robmaaike
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend Italiaans restaurant. Prima warme zee vruchten salade en visschotel .
Mooi opgemaakt en vriendelijke bediening

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank bobdF1560YT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vis al vooraf en als hoofdmaaltijd! Opmaak is fantastisch! Volgend jaar komen we hier weer terug!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank ingridtheodoral
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante all'olivo bekeken, bekeken ook

 

In Ristorante all'olivo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding