Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfecte lunch”
Beoordeling van In Pasta - Cibo e Convivio

In Pasta - Cibo e Convivio
Geclassificeerd als nr. 23 van 696 Restaurants in Lucca
Prijsklasse: 6 US$ - 22 US$
Gegevens restaurant
22 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De lekkerste pasta hebben wij hier gegeten tijdens onze vakantie in Toscane. Echt genieten van verse pasta en heerlijke sausen. We hebben leuk buiten gezeten, maar binnen zag het er ook gezellig uit.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank AnneVerw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (625)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 625 beoordelingen

17 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier beland op zoek naar een lunch plek. Glutenvrije pasta wil hier zeggen dat er een pak glutenvrije penne in de kast staat. Op zich aardig gegeten (penne met pittige tomaten), maar niet hoogstaand. Wel goed betaalbaar!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank jj558
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giacomo P, Proprietario van In Pasta - Cibo e Convivio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2018
Google-vertaling

Hi JJ
Thank you for being in our restaurant and for expressing your opinion about your experience with us.
I take this opportunity to clarify that we are a pasta factory so we produce the fresh pasta we serve at the tables but
the small size of our laboratory that everyone can see entering the door or even simply walking in front of our windows, do not allow us to produce gluten-free pasta.
We always explain to those who still wants to eat pasta, that we can offer dry pasta that we cook separately and at which we add our sauces.
The gluten-free dried pasta we cook is from Rummo, one of the highest quality Italian companies, I'm sorry you did not like it.
If you have time and desire, we invite you to come back to try one of our salads, seasonal vegetables or cheeses, hoping they are closer to your tastes.
Valentina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

No nonsens winkel voor verse pasta met de mogelijkheid om er te eten. Met 8 personen vriendelijk ontvangen en voortreffelijke pasta’s gegeten. Een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank D6590ZUphilipped
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten voor niet te veel geld, 4x pasta + 4x drank = 33 euro.
Zeer verrassende combinaties zoals ravioli met erwten en tijm.
Aanrader

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Sharon V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke pasta met verse producten bereid. Zelfs voor een vleeseter is deze pasta zonder vlees onweerstaanbaar. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Tevens zeer toegankelijk voor gezinnen met een baby. Goede mogelijkheden om baby te verschonen op toilet.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank rogersG717OB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die In Pasta - Cibo e Convivio bekeken, bekeken ook

Lucca, Provincie Lucca
Lucca, Provincie Lucca
 

In In Pasta - Cibo e Convivio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding