Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
197 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 21/05/21
Hotels.com
Agoda.com
198 US$
148 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 50 US$
Official Website
Travelocity
Lol.travel198 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (672)
Beoordelingen filteren
672 resultaten
Waardering van reizigers
305
237
85
30
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
305
237
85
30
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 672 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2019 via mobiele applicatie

Ontvangst was zeer hartelijk. Het hotel ligt gunstig ten opzichte van Florence, je kunt gemakkelijk met de bus maar hartje centrum. Dus bus stopt op Piazza San Marco.
Het hotel ligt wel aan een drukke weg, dus een wandeling naar Fiesole zou ik niet aanraden. Snachts niet veel last van auto’s/herrie, wel het raam dicht houden.
Kamer zijn prima. Je ziet wel dat ze oud zijn en telkens wat opgeknapt worden. De tegels in de badkamer zijn bijvoorbeeld gewoon over geschilderd, ipv nieuwe tegels. Maar opzich prima! Wij verbleven er 2 nachten.
Prima ontbijt, vers fruit, croissantjes, cappuccino. Ook 1 avond diner gehad, wat ook goed was en hele vriendelijke bediening! Overigens al het personeel was vriendelijk.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sanne L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019

We vonden de Villa na flinke omzwervingen door opgebroken Florence, en dat ging via zeer nauwe, zeer steile weggetjes. Maar de Villa is prachtig gelegen, met een fantastisch uitzicht over Florence in de diepte. De eerste nacht sliepen wij in een wat donkere kamer achterin de villa, maar toen we om verbetering vroegen, kregen we zonder morren of prijsverhoging een prachtige kamer met een patio er voor. Met dat heel bijzondere uitzicht. Zeer vriendelijk personeel. Goed ontbijt op het terras. Heel goede busverbinding met Florence. Het waren fantastische dagen. Alleen de mugjes staken me veelvuldig., en dat gaf ontsierende bulten.

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Corine v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FH55CustomerCare, Brand & Communication Manager van Fh55 Hotel Villa Fiesole, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019
Google-vertaling


Dear Corine,

we appreciate you posting the review with top rating. It' s fantastic to learn that you really enjoyed the stay and that you appreciated the room and the service provided by our lovely staff who kindly met your request and switch the first room. Your happiness and satisfation is very important for us! We're also happy to read that you loved the panoramic position of the Villa. The hotel is located on the hill of Fiesole, on the main road that connects Florence to Fiesole, 800m on the right before the main square. For those who travel by car, we suggest to set Piazza di Mino, Fiesole as your destination on the navigator, it's the fastest route.

We will be more than pleased to welcome you back on your next stay.

Kind regards,

Paola M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2019 via mobiele applicatie

Relaxt hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijke geurende toscaanse jasmijn overal in de tuin, prachtig uitzicht over florence. Wel aan een redelijk drukke weg, dus ‘s nachts met raam dichtslapen als je gevoelig bent voor geluid. Ontbijt vers (fruit) en oke, niet mega uitgebreid. Wel hele goede koffie! Bedden waren groot, kamer verzorgd en schoon. Stadje Fiesole is sowieso erg leuk en authentiek, zonder het massa tourisme zoals in Florence.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank puckl2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FH55CustomerCare, Brand & Communication Manager van Fh55 Hotel Villa Fiesole, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

we appreciate you sharing your feedback.

We’re happy that you enjoyed the stay here at the Hotel Villa Fiesole.
As mentioned in your comments, the hotel is set far from the hustle and bustle of the city and offers moment of relaxation with an amazing view of Florence. It’s fantastic to read that you loved the atmosphere and that your’re statisafied with the service provided by our staff.
Regarding your concerns with the noise, we will bring those to the attention of our team as we continue to improve for the future.

Thanks for sharing.

Looking forward to welcoming you again soon.

Paola M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2018

Eigenlijk niets op aan te merken, kamer een beetje aan vernieuwing toe maar vormde echt geen probleem. Ontbijt zeer lekker en uitgebreid. Enige boosdoener waren de muggen maar daar treft het hotel natuurlijk geen schuld. Echte aanrader.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Martine D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VillaFiesole, Guest Relations Manager van Fh55 Hotel Villa Fiesole, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for taking the time to share your experience at Hotel Villa Fiesole. We are delighted to learn of your overall satisfaction with your stay and that you loved our breakfast. We also would like to thank you for highlighting areas where improvement may be found. Feedback from our Guests is extremely important to us to keep and enhance our standards. We look forward to welcoming you back soon.
Best regards,
Augusto Frosali

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2018 via mobiele applicatie

Fantastische ligging, mooie kamer in de villa en elke dag genoten van heerlijk ontbijt met prachtig uitzicht buiten in het zonnetje. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een puntje van kritiek: de prijzen voor een drankje in het hotel tussen de 6-10 euro is ver, ver over the top! Dus lekker een ander terrasje pakken in het centrum vlakbij.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 804raymondd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VillaFiesole, Guest Relations Manager van Fh55 Hotel Villa Fiesole, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for taking the time to share your review following your experience at Hotel Villa Fiesole. We are very happy to learn of your overall satisfaction with your stay and your comment represents a truthful incentive to constantly work at our utmost. We look forward to welcoming you again soon. Kind regards,
Augusto Frosali

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken