Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.911)
Beoordelingen filteren
1.912 resultaten
Waardering van reizigers
1.554
294
48
8
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.554
294
48
8
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.912 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2015 via mobiele applicatie

Heerlijk comfortabel hotel...in rustig gedeelte maar dichtbij alle bezienswaardigheden...super vriendelijk en goed verzorgd personeel ...helaas was fitness gesloten vanwege verbouwing....verder super hotel...
bar kan iets meer Gin... hebben

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank berrym2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roberto B, Direttore generale van Firenze Number Nine Wellness Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2015
Google-vertaling

Dear Berry,
Thank you so much for taking the time to share feedback with the Trip Advisor community.
I am delighted to hear that you enjoyed your stay at the Number Nine so much and enjoyed the attentive service of our team – it is very motivating for them to receive such great compliments.
Despite our very central location in Florence, which puts all the main cultural attractions within walking distance, we are very lucky to be in a quiet area that guarantees our guests a restful night’s sleep.
Ii is a pity that you found the Spa closed for renovations during your time with us! We are very proud of the wide selection of treatment and massage we offer our guests. However, I am glad to hear you enjoyed the relaxing atmosphere of the Number Nine Bar that is just perfect for relaxing after a busy day around the city.
Berry, we hope we will have the opportunity to welcome you back for another stay with us in the near future. Thank you again for your wonderful comments.
Best wishes,
Roberto Boccacelli
General Manager
Firenze Number Nine Hotel & Le Muse Cocktail Restaurant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2013

Zeer verzorgd verblijf gehad in dit hotel. De receptie (Alessandro in het bijzonder) is enorm behulpzaam en attent. De kamers zijn ruim, de bedden slapen prima. Het ontbijt is heel lekker met heerlijke broodjes, croissants, beleg en homemade taarten (de chocoladetaart is favoriet). Op vaste tijden kun je in de lobby heerlijke hapjes nemen, op voorwaarde dat je wat te drinken bestelt. Naast en onder het hotel bevindt zich een fitness en spa, waar je heerlijk kunt relaxen na al het lopen. De locatie van het hotel is prima, alle cultuur en eetgelegenheden op loopafstand.

Datum van verblijf: oktober 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank hariot1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 februari 2013

Hotel ligt aan een rustig straatje midden in het oude centrum. Onze kamer was net nieuw en nog een paar schoonheids foutjes (geen haakjes, probleem termosstaat, douche water loopt badkamer in). Bed is uitstekend. Uitstekend ontbijt met veel keus. Wifi werkt prima. Hotel grenst aan een fitness waar gebruik van gemaakt kan worden. Hotel heeft geen bar.

Datum van verblijf: februari 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank hansv334
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2012 via mobiele applicatie

Hotel is geopend in augustus 2012. Heerlijk hotel, grote suites, gebruik minibar inbegrepen, gratis wifi en na een dag shoppen de Spa van het hotel in. Loved IT! Midden in het centrum, heerlijk genieten!

Datum van verblijf: oktober 2012
Bedank Lvtje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2012

Heerlijk hotel in hartje Florance. Na een dag shoppen heerlijk relaxen in de Spa van het hotel. We zaten in een Suite. Grote kamer, een super heerlijk bed, stijlvol ingericht en een dubbele rainshower douche. Uitgebreid ontbijt buffet, gratis wifi, gratis kleine hapjes in de lounge en de minibar zit voor de eerste lading bij de prijs inbegrepen. Echt optimaal genieten in dit hotel. in augustus 2013 geopend dus heerlijk nieuw, Om de interactieve tv, met dubbele afstandsbediening te begrijpen, ben je overigens wel een half uurtje bezig....

Datum van verblijf: oktober 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lvtje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken