Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.966)
Beoordelingen filteren
3.966 resultaten
Waardering van reizigers
3.589
340
28
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.589
340
28
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.966 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juli 2020 via mobiele applicatie

Zeer leuk hotel.
Goed gelegen, op wandelafstand van het centrum.
Gratis parking.
Vriendelijk onthaal, lekker ontbijt en zeer nette kamers!
Ontbijt kan op gezellig terras in de zomer
Aanrader in Florence

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank VerleyeB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDavid Firenze, Proprietario van Hotel David, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2020

Geachte klant,
We zijn blij dat u onze gastvrijheid heeft genoten en het spijt ons alleen dat u te midden van al deze moeilijkheden niet de moed hebt om een ​​positieve evaluatie te geven die zeker zou hebben geholpen.
Een begroeting,
Gabriele Cecioni

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2019

Heerlijk om verrast te worden door service. De mensen in Hotel David stellen echt de gast centraal, denken mee en doen meer dan je vraagt. Onze kamer was een feestje; mooie kleuren, heerlijk bed en alles brandschoon. Lekker gezond ontbijt, terras in de tuin, eigen parking en op loopafstand van al het moois van de stad. Maar nogmaals; de service en het personeel maken het grote verschil. Con amore.

Kamertip: Er is een liftje aanwezig, dus etages maken niets uit. er zijn een paar kamers met balkon.
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Roosexoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDavid F, Proprietario van Hotel David, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2019

Geachte klant,
We zijn blij dat je genoten hebt van onze gastvrijheid en we zijn blij dat je liefde zag in wat we doen :-)
Een groet,
Gabriele Cecioni

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2019

Niet al te groot (familie)hotel. Personeel geweldig, attent, gastvrij. Leuke kamers, allemaal verschillend, goed bed, minibar, alles was gewoon af. ontbijt smorgens ruim voldoende. Dit hotel houdt elke dag een happy hour in de tuin voor de gasten, met wijn en heerlijke hapjes en contact met de andere gasten, een leuk initiatief van het hotel.
Op loppafstand van het centrum van Florence (20 min). Voor ons weer Hotel David als we weer in Florence zijn

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank margreetschalkwijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDavid F, Proprietario van Hotel David, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 januari 2019

Geachte klant,
We zijn erg blij dat je ervaring hier bij de David positief was.
groet,
Gabriele Cecioni

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 31 augustus 2018

Een heel mooi hotel. Zeer vriendelijk personeel en een gratis minibar! De locatie van het hotel ligt op 20 minuten lopen van het centrum, dus als je in het centrum wilt zijn, is dit niet de plek voor jou. Leuke buurt en mooi / goed onderhouden hotel

Bedank scmcp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
HotelDavid F, Proprietario van Hotel David, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
I thank you for choosing us among so many good places to stay!
My best,
Gabriele Cecioni

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2015

Goed hotel, heel vriendelijk personeel, superschoon! Goed , eenvoudig ontbijt. Service was prima, kamer groot genoeg, airco. Niet al te ver van alle voorzieningen in Florence, musea, Duomo, Ponte Vecchio etc.

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank Mvddtrip
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDavid F, Proprietario van Hotel David, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2015

Geachte klant,
Dank u voor het kiezen van het Hotel David!
Saluti,
Gabriele Cecioni

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken