Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima optie in centrum van Florence”
Beoordeling van MaMMaMia

MaMMaMia
Reserveer een tafel
2
vr 24/9
20:00
Geclassificeerd als nr. 877 van 2.784 Restaurants in Florence
Prijsklasse: 18 US$ - 35 US$
Keukens: Italiaans, Pizzeria
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Mooi uitzicht, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: San Giovanni
18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten en vriendelijke bediening. We kwamen zonder reservering met een groep van 10 en direct werd moeite gedaan om de tafels op het terras zo te schikken dat we met zijn tienen aan een lange tafel konden zitten. Eten was goed en bediening vriendelijk en snel.

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank 826jikker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.345)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.345 beoordelingen

24 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig zitten op het schattig klein terrasje met zicht op ‘Il Porcellino’. Vriendelijk ontvangen en gewoon goed en simpel gegeten. Vlotte bediening. Centraal gelegen in hartje Firenze en toch niet te druk.

Datum van bezoek: juli 2020
2  Bedank 88SanW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een pleintje lekker buiten zitten en genieten van echt italiaans eten is wat je kunt doen bij restaurant MaMMaMia.
Wij hadden voor de zekerheid gereserveerd, maar er was buiten nog wel wat plek toen we arriveerden.
We kregen een glaasje prosecco en brood bij aankomst. Lekker bruschetta en gnocchi gegeten. Bij het hoofdgerecht werd een foutje gemaakt en een verkeerd gerecht geserveerd, maar dit werd snel en goed opgelost.
Het was erg warm, maar op het terras wordt voor de nodige verkoeling gezorgd.
Prijs kwaliteit verhouding is prima!
Personeel netjes en correct.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Lindsey1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zoek naar eten stuitten we op dit restaurant. Goeie pizza en pasta, prima bier en wijn, gezellige bediening en leuke sfeer. Ideaal restaurant wie in het centrum van Florence verblijft

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Maurits B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere pasta gegeten maar pizza niet speciaals. Chaotische bediening inderdaad, niet echt om lekker te dineren

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank bartddob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die MaMMaMia bekeken, bekeken ook

 

In MaMMaMia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.