Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top pizza”
Beoordeling van Gustarium

Gustarium
Geclassificeerd als nr. 2 van 3.047 Restaurants in Florence
Prijsklasse: 1 US$ - 6 US$
Wijk: Duomo
Gegevens restaurant
Wijk: Duomo
8 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Real pizza met top mozarella. Zeker een plaat met verschillende stukjes bestellen... allemaal top! Met een lekker glaasje wijn erbij!

1  Bedank KimDworp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (909)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 910 beoordelingen

5 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitzonderlijk lekkere pizza gegeten. Als je er voorbij loopt lijkt het meer op een fastfood restaurantje en zou je er wellicht niet snel binnen lopen. Maar schijn bedriegt. Het personeel helpt je bijzonder vriendelijk en de pizza, die je per 100 gram koopt, is het wachten op een van de weinige tafeltjes meer dan waard.

2  Bedank 106esterh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gustarium F, Responsabile relazioni pubbliche van Gustarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2018


Heel erg bedankt!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Midden in het centrum van Florence ligt deze geweldige zaak! Heerlijke vers gemaakte pizza in een verscheidenheid aan heerlijke smaken! De kok en de rest van het personeel zijn ontzettend vriendelijk en enthousiast!
Als je in Florence bent zeker langsgaan als je van heerlijke pizza houd.

2  Bedank CelineW95
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gustarium F, Responsabile relazioni pubbliche van Gustarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2018

Heel erg bedankt!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In het centrum van Florence ongelofelijk genoten van deze pizza's. Alleen maar natuurlijke ingrediënten en bijzondere, maar toch ook standaard toppings. Naast het feit dat je er ontzettend lekker kunt eten, zijn de eigenaren ook bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Met geduld wordt ieders bestelling verwerkt. Ik kan het iedereen aanraden!

1  Bedank EmmaR3446
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goeie pizza voor een mooie prijs, ga hier vooral begin van de middag zitten en kies meerdere kleine stukjes van verschillende pizza’s uit!

Bedank Sanne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gustarium F, Responsabile relazioni pubbliche van Gustarium, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2018

Hallo Sanne, heel erg bedankt|

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gustarium bekeken, bekeken ook

 
Florence, Provincie Florence
Florence, Provincie Florence
 
Florence, Provincie Florence
 

In Gustarium geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding