Maurits T
Bentveld, Nederland

Heerlijke plek

5,0 van 5 bollen19 mei 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Heerlijk hotel. Goede zachte bedden. Heerlijk ontbijt, wel elke dag hetzelfde. Heel aardig personeel. Strand is prima maar wel veel stenen, het is geen echt zandstrand. Dit vinden wij wel een groot nadeel. Er rijdt een trein vlak achter het hotel. Deze rijdt niet tussen 23 en 06 uur dus niet veel last van. Franco en de salvataggio crew zijn ook geweldig. Kabelbaan vlakbij naar leuk dorpje taormina. Erg mooi dorp en schoon. Veel restaurants in hoogseizoen wel erg toeristisch denk ik. Een week is wel genoeg hier met gezin.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Bezocht met familie
VOIhotels sede centrale, Proprietario van Mazzarò Sea Palace - VRetreats, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 25 jun 2022
Dear Heelijke plek,

Thank you for sharing your experience at Mazzarò Sea Palace.
We are glad that you appreciated our place, your feedback make us feel proud and is the real payback for all our hard work.
We hope to welcome you back in Taormina.
Kind regards,

Buitenzwembad
1.3 km van Mazzarò Sea Palace - VRetreats
Meer hotels in Taormina bekijken
Beoordeeld op 24 juli 2020 via mobiele applicatie

Prachtig gelegen hotel met uitstekende service.
Mooie kamers met fantastisch uitzicht en groot terras. Betalend parkeren mogelijk. Vlakbij kabelbaan naar Taormina. Goede strandservice vooral van Franco en Anthony! Niets is te veel gevraagd!

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 6 januari 2020

Perfect hotel, rustig gelegen aan een kleine baai onder de smalle maar drukke doorgangsweg langs de kust bij Taormina. Fraaie, goed ingerichte maar vrij dure kamers met zeezicht. Ook kamers aan de stadskant beschikbaar maar die zijn minder aan te bevelen. Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Aldaar prettig advies en service om met privé tour de Etna o[p te gaan. Goed en perfecte georganiseerd ontbijt op het terras naast het zwembad."s avonds zachte piano muziek buiten op hetzelfde terras aan de seaside. Romantisch.

Kamertip: Sea-side op de 1e etage
Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 16 april 2019

Prachtig gelegen hotel in de baai van Mazzaro aan het strand. Goede ligzetels met dikke matrassen.Bediening aan het strand. Uitstekend personeel altijd met de glimlach. Mogelijkheid tot lunch en diner. Het eten is heel lekker en verfijnd. Uitstekende wijnen en uitgebreide aperitiefkeuzes in de bar en restaurant. De kamers zijn heel netjes en mooi, het bed uitstekend. 2 maal per dag worden de kamers opgeruimd. Kamers met terras met zeezicht zijn zeker een aanrader. Parkeerservice voor de wagen, alles goed georganiseerd. Een hotel dat zijn prijs meer dan waard is! Bedankt voor de mooie vakantie en een pluim voor het personeel dat steeds klaar stond voor ons! Tot een volgende keer, fam Palella

Kamertip: kamers met terras en zeezicht
Datum van verblijf: april 2019
voihotelsITA, Concierge van Mazzarò Sea Palace - VRetreats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2019

Dear melo3matt,

It is a real pleasure to read your nice review on your fantastic experience at the Grand Hotel Mazzarò Sea Palace. We are so happy to know that you appreciated the friendliness and helpfulness of the staff, the beach and the sunbeds, the aperitifs in the bar, the kitchen, the wonderful view, the breakfast, the parking service beyond the location and the rooms, and we thank you for having shared your opinion on TripAdvisor.
We really hope to have the chance to welcome you in the near future for another great moment.
Sincerely,
Alessandro

Beoordeeld op 21 augustus 2018

Luxueus hotel met zeer ruime kamers
Kamers met zeezicht hebben een ruim terras met prachtig uitzicht op de baai
Alles is voorzien
Het ontbijt is meer dan royaal
Het restaurant heeft een fijne keuken
Receptie en bediening zijn top
Duur maar een aanrader

Kamertip: Kamer met zeezicht
Datum van verblijf: augustus 2018
VOI H, Responsabile reception van Mazzarò Sea Palace - VRetreats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2018

Dear Michelmartin2018,
thank you for sharing your experience in our Grand Hotel Mazzarò Sea palace. It is a pleasure to read you spent such a beautiful time with us!
We give our best to satisfy all your request, and it will be a pleasure for us to welcome you soon
kind regards

Beoordeeld op 10 juni 2017 via mobiele applicatie

We hebben een geweldig verblijf gehad in dit hotel. Superlocatie en alles wat je verwacht van een kleinschalig 5 sterren hotel.
Echt een aanrader!
De service is prettig, persoonlijk en met veel aandacht. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien.
Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid en de kwaliteit is hoog.
Ook het a la carte restaurant is prima.
Nogmaals, bijzonder goed, ik ga graag nog eens terug!!

Datum van verblijf: juni 2017
VOI H, Responsabile reception van Mazzarò Sea Palace - VRetreats, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2018

Dear Mischa V,
we thank you for your time and for your stay with us at the Grand Hotel Mazzaro' Sea Palace. Looking forward to welcoming you again
kind regards