Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
15 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 277
Volledig restitueerbaar voor di 5 mrt.
Hotels.com
€ 371
Volledig restitueerbaar voor wo 6 mrt.
Word beloond met One Key
Vio.com
€ 252
Volledig restitueerbaar voor di 5 mrt.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.638)
Beoordelingen filteren
2.638 resultaten
Waardering van reizigers
2.178
412
31
10
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.178
412
31
10
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.638 beoordelingen
Beoordeeld op 8 oktober 2020

Dit hotel ligt fantastisch mooi met uitzicht over de zee. 3 vila s in zeer persoonlijke en luxe stijl opgeknapt. Je wordt echt als gast ontvangen en meteen ontzorgd. Alle kamers zijn met detail verschillend ingericht. De tuinen zijn zeer bijzonder en samen met het zwembad geven deze rust. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het centrum maar wel zeer rustig. Leuk om in het hotel verschillende familieleden vh hotel te ontmoeten.

Tip voor het hotel: de lunch bij het zwembad kan iets meer aandacht krijgen

Kamertip: vraag voor een kamer met zee zicht
Datum van verblijf: oktober 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank mariaM188633
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Albergo Villa Belvedere, Proprietario van Hotel Villa Belvedere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2020
Google-vertaling

Dear mariaM188633,


Thank you for your wonderful review which enlighten various beautiful aspects of the "Hotel Villa Belvedere" in Taormina. The hotel opened its doors to guests back in 1902, and you are right when you say that the details of the rooms differs from one to another, but they all benefits of the same comforts, services and amenities.

We are located in the historical/quite area of Taormina, few minutes away from the main pedestrian area and a few seconds away from the public botanical garden.

We are glad as well that we have met you during your stay and we wish to welcome you back one day.


Kindest regards,

Valerio Zacchi Pècaut

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij verbleven in de rock suite. Deze kamer ligt niet in het hoofdgebouw maar de andere kant van de straat. De kamer compenseert meer dan dubbel dat je even moet oversteken. Zeer ruime, rustige kamer met alle comfort. Nog nooit van zoveel zeep en lotion voorzien geweest. Dagelijks fris water aangeboden.

Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De avond van aankomst kregen we een telefoontje of we al in de buurt waren en het hotel konden vinden. We waren zeer dankbaar voor de hulp bij de laatste metertjes want Taormina voelt wat aan als een doolhof.
Ook het regelen van een diner na aankomst om 23u was geen moeite. Gedurende het hele verblijf konden we via whatsapp contact opnemen. Kennis van Engels was zeker voldoende.
Aangenaam verblijven rond het zwembad met zicht op zee (foto). Het hotel ligt op enkele meters van een prachtig parkje (public gardens), voorzie zeker voldoende tijd voor een fotoshoot ;-)

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank jolienc80
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Albergo Villa Belvedere, Proprietario van Hotel Villa Belvedere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2020
Google-vertaling

Dear jolienc80,


It was a pleasure hosting your family in our brand new "Rock Family Suite" during this particular period where Taormina is not as lively as it usually is.

It is true, if you are not used to it, driving around the Taormina’s medieval narrow streets could be an adventure, therefore we are always here to assist you to reach the hotel safely, you just need to phone us (or we most probably will 😊).

Our hotel is located in the historical area of Taormina, at just a few minutes’ walk away from the center, which you can reach walking through the public botanical garden.

We are glad as well that you had the time and possibility to enjoy our poolside in full privacy, it is something that will never happen ever again (fingers crossed), if everything will be back to normal, this time for good.

We wish to have you back one day, when we will be able to host you with the hotel open, with all its services, as it usually is.

Thank you for this beautiful review. We look forward to hearing again from you, in the close future.


Kindest regards,

Valerio Zacchi Pècaut

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2019 via mobiele applicatie

In bijlage een foto van het uitzicht vanop onze kamer. Een zeer vriendelijke ontvangst. Mooie ruime kamer en ruime badkamer. Ontbijt is goed, en aan het zwembad is er mogelijkheid om s’middags te lunchen. S’avonds ga je uit eten in de stad maar die is vlak bij (op wandel afstand). Zeer comfortabel bed. Samengevat een top hotel.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank anns94
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chriacques, Direttore van Hotel Villa Belvedere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Ms. Anna,

What a beautiful photo you have taken of all that is the essence of Villa Belvedere ! Thank you ! You have truly managed to capture the exquisite, natural beauty that Mother Nature has bestowed on this special corner of Sicily and which, although we see it every day, still encourages us to do our very best, always, to live up to it, in every way, by ensuring that our guests enjoy their holiday at Villa Belvedere, to the maximum, with the gracious, timeless air of the hotel, itself, our beloved gardens and the expertly prepared fresh dishes that we offer, all with the willing help of our truly special, teams of staff.

A sincere thank you for your lovely photo and for the much appreciated review that you have published, together with the maximum Trip Advisor "points" in our favour.

Kindest regards

Cristian Pècaut,

Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2019 via mobiele applicatie

Een heel mooi authentiek hotel. Mooie kamer met terras met prachtig zicht op de baai. Zeer goed gelegen. Uitstekend ontbijtbuffet. Super lekker eten aan de bar smiddags. En het personeel is super vriendelijk. Een echte aanrader. Tutto era ottissimo. Sono sicura che ritoriamo 👍👌

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank SylvieBeelen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chriacques, Direttore van Hotel Villa Belvedere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2019
Google-vertaling

Dear Guests,

Thank you so much for such a warm and enthusiastic review of the days you spent recently at Villa Belvedere. Naturally, it gives us all great pleasure to read your opinions because it means that we are doing all the right things to ensure that our guests are happy here.

We are so pleased that you found Villa Belvedere to be an “authentic” hotel and that your room, with its personal sun terrace and the sublime views, were exactly what you were hoping to find - and then in the morning, you discovered our truly generous and always varied breakfasts, followed by the freshly prepared, appetising food at our poolside, open air, lunchtime restaurant, among our gardens.

Not too far away, too, as you know, is the pretty, town-centre of Taormina, with so much to see and everything waiting for you to return and enjoy it all over again, as well as the new discoveries you are certain to make.

We all look forward to welcoming you back, soon.

Kindest regards,

Cristian Pècaut,

Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2019 via mobiele applicatie

Geloof niet dat ik eerder zo vriendelijk ontvangen ben bij een Hotel receptie. Geduld, lief en uitgebreid geïnformeerd over hotel en mogelijkheden om te doen en te eten. De kamer ruim en schoon. We hadden daarbij nog het geluk om een kamer met balkon met uitzicht op zee geboekt te hebben. Voor die paar gulden meer zeker een aanrader.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 731michielp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chriacques, Direttore van Hotel Villa Belvedere, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2019
Google-vertaling

Dear Guests,

Thank you for the very kind comments in the review you published recently, on Trip Advisor and thank you too, for the full number of TA ‘points’ that you have awarded to us.

I agree with you that my reception staff are second to none as they are really very knowledgeable and helpful and always courteously friendly with all our guests.

As you noticed, we are almost fanatically keen on cleanliness, everywhere and never tire of ensuring the best possible holiday for our guests, with particular care for their wellbeing and comfort.

Although, as you mention, a personal sun-balcony can of course, make a difference to a holiday, people who have a budget to respect, can also enjoy those wonderful views from all the public areas of the hotel, such as our comfortable lounges, our spacious outside terraces and of course our beloved gardens and pool area, as well as from our light-filled, original, early 20th century breakfast room, with the high, bifore windows offering a perfect view for breakfast time.

Thank you again and we hope to see you again before very long, when a warm ‘welcome back’ awaits you at Villa Belvedere.

Kindest regards,

Cristian Pècaut,

Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken