Via een Nederlandse website Eliza was Here op deze accommodatie gekomen. Onze eerste maal op Siciliƫ. Eveneens onze eerste maal met onze 10 maanden oude zoon op vakantie.
Bij binnenkomst straalt het complex luxe uit. De gigantisch tuin is voortreffelijk onderhouden en gedurende ons 2 weken verblijf werd dit ook meerdere malen gedaan. Het zwembad en het warmere bubbelbad zijn mooi en goed verzorgd. De omliggende bedjes en tuin zorgen voor een ruime en relaxte omgeving. Het complex is ook uitermate geschikt voor babyās en kinderen. Het is groot, omheind en er is een ānannyā. Ook is er een speelkamer waar de koters zich kunnen vermaken.
Het ontbijt? Tja.. alles wat ik zeg zal in herhaling vallen van alle andere reviews. Ik kan bevestigen dat het een fantastisch ontbijt is, zo niet het beste ontbijt wat ik ooit gezien heb. Het is vers, gevarieerd en beeldig opgediend. Nadeel? Jazeker! Ik ben 4 kilo aangekomen. (Haha!) Het avondeten is heerlijk, in een knusse omgeving met elke week en elk weekend āspecialiteiten van de dagā.
Dag 1 eveneens kennis gemaakt met Olmo die alles weet, overal mee helpt en alles wil regelen. Een man vol humor, spreekt zijn talen, goed gekleed en komt elke dag langs voor een praatje of tips in de omgeving. Ook krijg je zijn telefoonnummer ājust in caseā waarop hij altijd bereikbaar is voor vragen of als je ergens wil reserveren. Olmo maakt Borgo Pantano af in de goede zin van het woord. Zijn aanwezigheid bevestigd de luxe en klasse van deze locatie maar ook de details waarom het zijn 5* waard is. Grazie mille Olmo!
Veel warmte en dank voor het geweldige personeel werkzaam bij Borgo Pantano. Iedereen werkt keihard om de service tiptop in orde te brengen en met succes. Kleine details zoals een paraplu bij je kamerdeur als het regent, een groot kleed buiten wat klaar ligt waar onze zoon altijd op speelt of roomservice omdat onze zoon om 17:45 uur in diepe slaap valt. Er is geen āneeā te koop. Wij hebben ons erg welkom gevoeld en zijn in de watten gelegd. En dan heb ik nog niet gesproken over de aandacht die onze 10 maanden oude zoon Mats heeft gekregen van het personeel, formidabel. Als je zoon 14 dagen lacht, hebben wij het ook goed. Gaat wennen worden thuis.. voor hem.. alleen met ons! Haha!
O ja.. een dikke knuffel voor Danilo. Dank voor de goede zorgen en de liefde die je aan onze zoon gaf. De blik in zijn ogen als hij jou zag was priceless. Je bent een goed mens en ik heb genoten van de gesprekken over het voetbal. Ook met Olmo.. haha.. #forzaroma
Heb ik iets te klagen? Altijd. Dat is mensen eigen. Maar geen klachten die noemenswaardig zijn. Moe van deze lofzang? Ik ben nagenoeg klaar! Wij vertrekken morgenochtend terug naar Nederland met pijn in het hart!
Borgo Pantano, een hotel van rust, luxe, service en uitblinkt door de kleine details.