Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (778)
Beoordelingen filteren
778 resultaten
Waardering van reizigers
329
336
99
9
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
329
336
99
9
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 778 beoordelingen
12 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel, gelegen op wandelafstand van Ortigia, eveneens niet ver van het station. Schitterend ontbijt, zeer vriendelijk personeel, mooie ruime kamers. Je kan in het hotel eveneens eten, wat we 1 avond deden. Zeer lekker, maar in Ortigia zijn er restaurants in overvloed.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Gerd M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2016 beoordeeld

Centraal in de stad Syracuse in Sicilië ligt dit klassieke hotel met de sfeer van een grand hotel. Het hotel is gevestigd in een klassiek gebouw, in een zijstraat van een drukkere doorgaande weg, op loopafstand van de bezienswaardigheden en van het eiland Ortigia. Er is een terras een de voorzijde van het hotel (op de stoep voor het hotel, deels op de weg) met loungebanken. Je kunt hier lekker uitrusten. De kamers zijn ruim en recent gerenoveerd, voorzien van airco. Een aantal kamers bereik je door een gang langs een binnenplaats die ook als binnenterras gebruikt wordt. De receptie is contunu bezet en servicegericht. Mocht je later op de dag pas vertrekken dan kan de bagage bij de receptie in bewaring gegeven worden. De ontbijtruimt is groot met een ruim opgezet buffet.

Kamertip: vraag kamer op een etage
  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vic H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel, op loopafstand van oude centrum van Siracuse. Goed ontbijt, bij mooi weer kan je buiten op de patio ontbijten.
Goeie bedden en goeie douche.
Gratis parkeren in de buurt. Zeer behulpzaam personeel die tips geeft waar je goed kan eten.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank OostendorpdeVries
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Syracuse is sowieso een aanrader, dit hotel is daar een goed voorbeeld van. Bediening en staf erg aardig en vriendelijk en hulpvaardig. Kamers charmant en netjes. Echt een viersterren hotel. TOP.
Ontbijt erg goed en zelf gemaakt. Badkamer modern en schoon. Authentiek gebouw.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank 1962Maurice
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2016 beoordeeld

Het hotel heeft een heel goede ligging op wandelafstand van het oude stadscentrum. De bedden waren zalig! Een uitstekende badkamer en een heerlijk ontbijt! Wij vonden het jammer dat we er maar een nacht verbleven .

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Martine E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken