Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.117)
Beoordelingen filteren
2.117 resultaten
Waardering van reizigers
607
1.012
345
95
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
607
1.012
345
95
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.117 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2018

Het hotel ligt perfect als je wilt gaan cruisen. Binnen 10 minuten lopend ben je in de haven. Verder loop je ook zo naar het centrum van de stad. Ontbijt was prima. Alleen de bedden waren niet normaal zo hard en hebben wij zeer slecht geslapen. Hier zouden zij iets aan moeten doen.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joop v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndreaStancato, Direttore generale van Mercure Palermo Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Sincerely,

Andrea Stancato
Direttore/Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2018 via mobiele applicatie

Hotel ligt aan de rand van het centrum, nabij de haven. Modern en bijdetijdse aankleding. De kamers zijn ruim, schoon en de bedden zijn uitstekend. Het ontbijt is prima. Het personeel is vriendelijk. Diverse prima restaurants in de nabijheid.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank joopa118
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2017

Mooi en redelijk nieuw hotel. Prima schone en ruime kamers. Ontbijt rommelig en in een klinkende ruimte. Moeilijk om een gesprek te voeren. Balie personeel had moeite met verstaanbaar maken in het Engels. Diner was goed, en personeel daar prima.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank HZEGERS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea S, Direttore van Mercure Palermo Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2017
Google-vertaling

Sehr geehrter,

wir danken Ihnen vielmals für Ihre Anmerkungen zu Ihrem Aufenthalt im Mercure Palermo Centro.

Über Ihre lobenden Worte freuen wir uns sehr. Ihre positiven Würdigungen werden wir selbstverständlich gerne an die betreffenden Mitarbeiter weiterleiten. Ihre Zufriedenheit ist für unsere Mitarbeiter, die Tag für Tag daran arbeiten, Ihnen einen einwandfreien Service zu bieten, die schönste Belohnung.

Wir hoffen, Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit herzlichen Grüßen

Andrea Stancato
Direttore/Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2017

Goede Mercure kwaliteit, goed ontvangst, rustige ruime kamers zoals je verwacht van 'Mercure'. Het ontbijt is ook voldoende, zoet, hartig, ruime keuze aan het buffet.
Ideaal voor citytrip of voor op doorreis door Sicilië.

Datum van verblijf: januari 2017
Bedank stevenwM4382IW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 april 2017

Ideaal vetrkepunt om lopend Palermo te ontdekken. Parkeergelegenheid om de hoek.
Mooie stad overigens Palermo, veel te zien en te doen. Goedkoop en lekker eten. Aanrader om in najaar te bezoeken. Doen.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank gerbrand1956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken