Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Matig”
Beoordeling van Vino e Pomodoro

Vino e Pomodoro
Reserveren met
Bespaar tot 50% wanneer je online reserveert *
Vino e Pomodoro is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 403 van 2.081 Restaurants in Palermo
Prijsklasse: 23 US$ - 32 US$
Keukens: Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
28 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is zeer matig, de pasta was niet te eten en de pizza’s waren oke, maar niet wat je wil in Italië. Ik had iets meer verwacht! Erg teleurstellend.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Lilith K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (763)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 763 beoordelingen

20 juni 2017 beoordeeld

In een zijstraat van Via Roma dat autovrij washeerlijk gegeten. Gezellig terras, vlotte bediening en mooi opgemaakte borden. Prima sfeer.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Marjolein-klavertje4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Nadat we de toeristen restaurants waar ze je overal naar binnen proberen te lokken hadden ontweken rondom Teatro Massimo, kwamen we deze zaak tegen met vriendelijk en niet opdringerig personeel. Een heerlijke pizza & caponata gedeeld. Zeker aan te raden voor lunch!

Datum van bezoek: oktober 2016
1  Bedank Eve_HD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere wijn, overheerlijke pizza's en goed betaalbaar! Rustig gelegen maar genoeg te zien! Italianen eten hier zelf ook veel

Datum van bezoek: juni 2016
1  Bedank tiedel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2016 beoordeeld

Een prettige en zakelijke bediening.
Mooie en pure gerechten die grootschalig worden genuttigd door kantoor en winkelpersoneel uit de omgeving.

Datum van bezoek: mei 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank john867
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vino e Pomodoro bekeken, bekeken ook

Palermo, Province of Palermo
 
Palermo, Province of Palermo
 
Palermo, Province of Palermo
Palermo, Province of Palermo
 

In Vino e Pomodoro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding